Klanten waarderen ons met een 9.2 55 reviews Bekijk alle reviews

Keukenshowroom in Rijssen

Leer Keukenstudio Regio Oost kennen

In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar.

Keukens van de beste kwaliteit

Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.

Meer weten?

Maak een afspraak!

Vul hierboven uw naam in
Ongeldig e-mailadres
Ongeldig telefoonnummer
Invalid Input
Ongeldige invoer

Onze keukencollectie

Kennismaken met topmerken

Een design keuken, moderne keuken of landelijke keuken? In de keukencollectie van Keukenstudio Regio Oost vindt u altijd de stijl die bij u past. Voor ieder budget, voor ieder type woning en voor ieder formaat keuken kunt u kiezen uit een breed aanbod. Graag laten wij u in onze keukenshowroom in Rijssen kennismaken met onze topmerken.

 • Landelijke keukens

  Keukenstudio Regio Oost onderscheidt zich in landelijke keukens op maat. In onze keukenshowroom in Rijssen vindt u dan ook een grote collectie keukens in landelijke stijl. En omdat onze keukens altijd maatwerk zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos.

  Keukencollectie

 • Moderne keukens

  Bij Keukenstudio Regio Oost kunt u terecht voor moderne keukens op maat. Denk hierbij aan een strakke en minimalistische keuken, een witte hoogglans keuken of een moderne keuken met een ruim kookeiland. Bij Keukenstudio Regio Oost stelt u zelf uw droomkeuken samen.

  Keukencollectie

 • Design keukens

  Gewaagd. Anders dan anders. Uitdagend met een perfecte afwerking. Bij Keukenstudio Regio Oost hebben wij ons de laatste jaren verdiept in het uittekenen van en meedenken over design keukens. Bij ons vindt u dan ook design keukens op maat.

  Keukencollectie

 • Betaalbare keukens

  In onze keukenshowroom in Rijssen kunt u ook betaalbare keukens bekijken, zodat u naar hartenlust ideeën kunt opdoen. De adviseurs van Keukenstudio Regio Oost helpen u graag met een betaalbare keuken die past bij uw wensen én uw portemonnee.

  Keukencollectie

 • Showroom keukens

  Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Een showroomkeuken aanschaffen is vaak een goedkoper alternatief voor een volledig nieuwe keuken. Bij Keukenstudio Regio Oost bieden we regelmatig showroomkeukens tegen een scherpe prijs te koop aan.

  Keukencollectie

Onze recente projecten

Ideeën voor uw keuken

Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.Ontdek meer projecten

Kom kennismaken tijdens onze najaars demo's!

Keukenstudio Regio Oost laat u graag kennismaken met nieuwe keukenapparatuur en de nieuwste keukentechnieken. Denk aan combi stoomovens, maar ook vacumeerlades en het sous vide koken. Samen met onze leveranciers verzorgen wij daarom ook dit najaar weer verschillende demo’s, waarvoor wij u van harte uitnodigen. Breng gerust uw familieleden, vrienden of kennissen mee. De demo’s vinden op onderstaande data tussen 10.30 uur en 16.00 uur doorlopend plaats. En dat natuurlijk allemaal in onze keukenshowroom in Rijssen!

14 December Siemens / Combi-stoom oven, Combioven-magnetron, Vacumeer lade -> sousvide koken
21 December ATAG / Magna Combi-Stoomoven, vacumeer lade -> sousvide koken, espresso machine, inductie koken, vulkano wok!
27 December Gaggenau / Stomen, Kookplaat met afzuiging, Koffie espresso, Combi-magnetron
28 December Miele / Stomen, Inductie koken met flex en kookveldafzuiging, Espresso koffieautomaat

Uw keuken op maat

Alles voor uw droomkeuken

Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan uw wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken.

Jan Averesch

Onze merken

Onze keukenstudio kiest voor de top

Voor iedere smaak en ieder budget kunt u bij ons terecht. Maak kennis met onze topmerken.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op!