Klanten waarderen ons met een 9.2 77 reviews Bekijk alle reviews

Showroom keukens

Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Een showroomkeuken kopen is vaak een goedkoper alternatief voor een volledig nieuwe keuken. Voor wie wat minder te besteden heeft, maar wel graag een keuken wil met alles erop en eraan, is een showroomkeuken dan ook een goede keuze. Bij Keukenstudio Regio Oost bieden we regelmatig showroomkeukens te koop aan, tegen een scherpe prijs. Exclusieve showroomkeukens, landelijke showroomkeukens, luxe showroomkeukens... Aan u de keuze.

Showroomkeuken kopen... Waarom?

Waarom u een een showroomkeuken wilt kopen? De voordelen zijn gemakkelijk op te sommen. Natuurlijk is de scherpe prijs een groot voordeel: u kunt een luxe keuken aanschaffen voor een kleine prijs. Wilt u een keuken met alles erop en eraan, maar heeft u minder te besteden? Dan is een showroomkeuken kopen een goede keuze. Ook is een showroomkeuken helemaal compleet. De ongebruikte keukenapparatuur (vrijwel altijd van A-kwaliteit!) zit bij de prijs inbegrepen. Uiteraard krijgt u bij deze apparatuur dezelfde garantie als op nieuwe apparatuur. Zo heeft u voor een scherpe prijs een stoomoven, een design afzuigkap of een flexinductie kookplaat in huis. En vaak zitten er op een showroomkeuken ook nog details die niet standaard zijn, maar die wij wel graag aan onze klanten willen laten zien. Zo vindt u in uw nieuwe keuken wellicht wel een wijnkoeler, een koffiezetter, een warmhoudlade of een Quooker.

Bezoek onze keukenshowroom in Rijssen

Bent u benieuwd of u bij Keukenstudio Regio Oost uw ideale showroomkeuken kunt kopen? Kijk snel in onderstaand overzicht, wellicht staat u droomkeuken ertussen. Wilt u er zeker van zijn dat u uw keuken niet misloopt? Maak online een afspraak met één van onze adviseurs of kom langs in onze keukenshowroom in Rijssen.

Showroomkeuken kopen: hier moet u rekening mee houden

Waar moet u rekening mee houden wanneer u een showroomkeuken koopt bij Keukenstudio Regio Oost? Wij vertellen het u graag.

1. De maatvoering van uw showroomkeuken

Een landelijke showroomkeuken kopen? Of een luxe showroomkeuken aanschaffen? Op welke keuken in onze showroom uw oog ook valt, er is een ding zeer belangrijk: de maatvoering. Een showroomkeuken is een kant-en-klaar product. Wat dit betekent, is dat u de maten niet kunt veranderen. De showroom keuken moet dus precies in uw keukenruimte passen.

2. Kleine wijzigingen aan uw showroomkeuken

Vindt u bij ons een showroomkeuken naar uw smaak, maar wilt u nog wel wat kleine wijzigingen aanbrengen? Bijvoorbeeld een andere oven? Dat is tegen meerprijs mogelijk. Bij Keukenstudio Regio Oost zorgen wij er namelijk graag voor dat uw nieuwe keuken helemaal naar wens is. Ook wanneer u bij ons een showroomkeuken koopt.

3. Uw showroomkeuken demonteren, transporteren en monteren

Wilt u bij ons een showroomkeuken kopen, dan moet de keuken na aanschaf natuurlijk bij u thuis geplaatst worden. Tijdens de demontage, het transport of de montage kunnen er altijd ongelukken gebeuren die de keuken kunnen beschadigen. Dat is iets om rekening mee te houden. Goed om te weten: Keukenstudio Regio Oost gaat met uw showroomkeuken om als met iedere andere keuken. Zeer voorzichtig, dus.

4. Uw keukenruimte klaarmaken voor uw nieuwe keuken

Vergeet niet: bij het kopen van een showroomkeuken komt meer kijken dan het kiezen en aanschaffen van de keuken alleen. Heeft u al professionals op het oog die uw leidingen gaan aan-/verleggen of die het stucwerk of schilderwerk gaan verzorgen? Keukenstudio Regio Oost werkt nauw samen met verschillende partijen en kan uw keukenverbouwing van A tot Z voor u verzorgen. Wij zijn namelijk partner in huis&co.

Alles voor uw droomkeuken
Uw keuken op maat
Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan uw wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken.
Bard Nijkamp
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media