Klanten waarderen ons met een 9.2 66 reviews Bekijk alle reviews
Keukenrenovatie

Uw keuken renoveren door Keukenstudio Regio Oost

Bent u uitgekeken op uw bestaande keuken? Of heeft u geen budget voor een volledig nieuwe keuken? Laat dan uw keuken renoveren door Keukenstudio Regio Oost. Keukenrenovatie is in veel gevallen een goede en betaalbare oplossing. Door bijvoorbeeld de fronten, de keukenapparatuur en/of het keukenwerkblad te vervangen creëert u een compleet nieuwe look die weer jaren meegaat.
Keukenrenovatie

Mogelijkheden voor uw keukenrenovatie

Een kleine of een grote renovatie, het is allemaal bespreekbaar. Heeft u wat inspiratie nodig? Kom dan gerust eens langs in onze keukenshowroom in Rijssen, waar u naar hartenlust uw favoriete keukenstijl en uitstraling kunt ontdekken. Vervolgens kunt u samen met één van onze adviseurs kijken naar de mogelijkheden voor uw keukenrenovatie.
Keukencollectie

Onze uitgebreide keukencollectie

Een design, moderne of landelijke keuken? In de keukencollectie van Keukenstudio Regio Oost vindt u altijd de stijl die bij u past. Ook houden wij rekening met uw budget.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Privacy verklaring. Alle rechten voorbehouden

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Vakantie!

Dit jaar gaan wij van maandag 20 juli tot en met zaterdag 1 augustus dicht. Wij wensen u een hele fijne vakantie toe! Vanaf maandag 3 augustus bent u weer van harte welkom in onze showroom! Service en planning zijn tijdens deze periode telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.30 -12.00 uur en van 13.00-17.00 uur (donderdagavond tot 21.00 uur) en zaterdag van 09.30-13.00 uur