Klanten waarderen ons met een 9.2 76 reviews Bekijk alle reviews
Keukenwerkbladen

Fenix

Specificaties
Onderhoudsvriendelijk
Levensduur
Krasbestendig
Hittebestendig

Uw Fenix keukenwerkblad

Een Fenix keukenwerkblad heeft een prachtig design en een extreem mat uiterlijk, wat het aanrechtblad een bijzondere uitstraling geeft. Dankzij de innovatieve nanotechcoating blijven er bovendien nooit vingerafdrukken achter. En kleine krasjes? Die verdwijnen vanzelf als sneeuw voor de zon. De belangrijkste voordelen en eigenschappen van een Fenix keukenwerkblad zetten we graag voor u op een rij.

De eigenschappen van een Fenix keukenblad

  • Fenix is standaard voorzien van een nanotechcoating met een zelf herstellend vermogen;
  • Fenix heeft een robuuste uitstraling en is verkrijgbaar in stoere kleuren als Cast Iron, Soft Steel en Brown Sugar en Bold Black.
  • Fenix is vormvast (ook bij temperatuurveranderingen) en stootvast;
  • Fenix is erg hygiënisch en kent verschillende antibacteriële eigenschappen;
  • Fenix is fingerprintproof, oftewel: bestand tegen vingerafdrukken;
  • Op een Fenix werkblad is PITT Cooking mogelijk.

Het onderhouden van een Fenix keukenwerkblad

Om uw Fenix aanrechtblad schoon te maken, heeft u niet meer nodig dan een sopje van warm water met een ontvetter, bijvoorbeeld afwasmiddel. U kunt het werkblad vervolgens nadrogen met een schone doek. Koffie-, thee-, wijn- en vetvlekken verwijdert u gemakkelijk met een huishouddoekje of een zachte nylonborstel, gedrenkt in een sopje van afwasmiddel. Mocht de vlek hardnekkig zijn, dan kunt u dit sopje een tijdje in laten trekken en vervolgens naspoelen met water. Ingetrokken plekken of vlekken van inkt, verf, nicotine of viltstift kunt u verwijderen met thinner of aceton. Kleine krassen kunt u eenvoudig wegpoetsen met een wondersponsje.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

23 oktober: NEFF kookdemo

Haal het beste uit jouw kookkwaliteiten en ervaar hoe een professionele kok de keukenapparatuur van NEFF gebruikt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Uiteraard komen ook een aantal heerlijke gerechten op tafel. Toegang is gratis! Kom dus kijken, leren en proeven op zaterdag 23 oktober (10:30 -16:30 uur) bij Keukenstudio Regio Oost!