Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
bijkeuken
Op zoek naar inspiratie?

Keuken ideeën

Het uitkiezen van een nieuwe keuken kan een lastige klus zijn. Vooral wanneer er zoveel verschillende keukens te vinden zijn op de markt. Verschillende kleuren, stijlen en opstellingen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen: Keukenstudio Regio Oost helpt u graag verder op weg. Wij voorzien je graag van verrassende keuken ideeën, zodat u gegarandeerd een geschikte keuken zult vinden voor uw thuis. Wij gaan namelijk graag tot het uiterste om uw woonwensen werkelijkheid te laten worden.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Verrassende keuken ideeën van Keukenstudio

Voor originele keuken ideeën bent u bij Keukenstudio Regio Oost zeker aan het juiste adres. Allereerst kunt u inspiratie opdoen door een bezoek te brengen aan onze showroom, waar u op uw eigen gemak onze collectie keukens kunt bewonderen en in contact kunt komen met onze enthousiaste medewerkers. Ook hebben wij al verschillende projecten mogen realiseren, waar u zich door kunt laten inspireren. Daarnaast zetten wij graag enkele verrassende ideeën voor u op een rij, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Voor een maatwerk keuken kunt u trouwens ook aankloppen bij ons team. Grote of kleine keukens, van wit tot blauw: uw ideeën staan bij ons voorop. Wij komen graag met u in gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Daarnaast gaan we verder dan alleen de keuken en richten we ook graag uw bijkeuken, kantoor of iets dergelijks is. Interieurbetimmering dus.

Opvallende kleuren

Wilt u investeren in een tijdloze keuken, waar u nog jaren van kunt genieten? Bij Keukenstudio Regio Oost zien wij dat onze leemtinten keukens altijd erg populair zijn. Wilt u juist een echte eyecatcher in huis halen? Middels ons vakkundige werk kunnen wij uw keuken ook voorzien van een opvallende kleur.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een groene keuken. Een groene kleur is namelijk erg eenvoudig te combineren met verschillende woonstijlen en brengt daarnaast een natuurlijke sfeer met zich mee. Met een felle tint zult u zeker opvallen, terwijl een zachte kleur groen juist rust creëert. Denkt u graag out of the box? Een gouden keuken is erg gewaagd, maar zal zeer luxe ogen.

Behoefte aan meer keuken ideeën? Bij Keukenstudio Regio Oost voorzien wij u graag van advies en inspiratie. Kom langs bij onze showroom of neem contact op.

  Bijzondere woonstijlen

  Bij Keukenstudio Regio Oost hebben wij al diverse keukens mogen opleveren in de meest uiteenlopende stijlen. Wanneer u een nieuwe keuken wilt aanschaffen, zal u vast en zeker al in aanmerkingen zijn gekomen met termen als modern, minimalistisch of landelijk. Echter bestaan er nog veel meer bijzondere woonstijlen.

  Een uitgebreid diner koken, om vervolgens lang te dineren met uw familie of vrienden: het is mogelijk met een Italiaanse design keuken. Deze stijl laat zich kenmerken door eigenzinnige eigenschappen met een mediterraans tintje. De keuken zal rust uitstralen en voorzien zijn van prachtige natuurlijke materialen. Echter kunt u ook verschillende stijlen met elkaar combineren, voor een verrassend effect. Denk bijvoorbeeld aan een industriële landelijke keuken. Deze stijl laat zich kenmerken door sfeer en warmte, gecombineerd met een strakke afwerking.

  Behoefte aan meer originele keuken ideeën? Kom dan langs bij Keukenstudio Regio Oost, of neem contact op met ons team.

  Advies en inspiratie: welkom bij Keukenstudio

  Voor de meest uiteenlopende keuken ideeën kunt u terecht bij Keukenstudio Regio Oost. Onze medewerkers staan u graag te woord met hun enthousiasme en creativiteit. Wij halen namelijk alles uit de kast om uw droomkeuken werkelijkheid te laten worden. Verrassende kleuren, stijlen en opstellingen: ontdek het zelf in onze keukenshowroom, gevestigd in het Overijsselse Rijssen.

  Behoefte aan een persoonlijk gesprek met onze adviseurs? Maak dan een afspraak en laat u verrassen door onze keuken ideeën.

  Bezoek onze showroom
  Een keuken van Keukenstudio Regio Oost

  Kortom: bij Keukenstudio Regio Oost bent u zeker aan het juiste adres voor het realiseren van uw droom keuken. Dankzij onze ervaring en expertise is er altijd een keuken te vinden die past bij uw wensen en voorkeuren. Niet overtuigd? Laat u in dat geval inspireren door onze voorgaande keukenprojecten.

  Wilt u beschikken over de keuken van uw dromen? Laten we in dat geval een afspraak maken. Zo komt u in contact met onze ervaren medewerkers, die op basis van uw wensen en voorkeuren tot een prachtig totaalplaatje zullen komen.

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.