Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
Op zoek naar een nieuw keuken?

Groene keuken

Bij Keukenstudio Regio Oost zijn wij altijd op de hoogte van de laatste keukentrends. Wellicht is het u al opgevallen, maar een groene keuken is momenteel reuze populair. Vandaar dat u bij ons terecht kunt voor het realiseren van een groene keuken bij u thuis. Met behulp van speciaal spuit- en lakwerk, in combinatie met prachtig keukenapparatuur om uw groene keuken tot leven te wekken. Wat uw plannen ook zijn, bij Keukenstudio Regio Oost bent u aan het juiste adres.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wat maakt een groene keuken zo geweldig?

Als u in de afgelopen tijd een keukencatalogus heeft bekeken, dan is het u vast niet ontgaan: groen is dé kleur van dit moment. Maar wat maakt een groene keuken zo geweldig?

Met de kleur groen valt eindeloos te combineren. Van een romantische donkere tint, tot een frisse, jeugdige pastel groen. Ook kunt u kiezen voor een echte eyecatcher, door een felle kleur groen te verwerken in uw keuken. Daarnaast sluit deze kleur naadloos aan bij iedere gewenste woonstijl. Zo benadrukt de kleur groen de natuurlijke sfeer binnen een landelijk interieur. Ook bent u in staat om uw groene keuken af te werken met een betonnen of matzwart werkblad, voor een modern en stoer karakter.

Bent u ook op zoek naar een groene keuken? Kom langs bij onze keukenstudio: plan vrijblijvend een afspraak in.

Afspraak inplannen

  Een groene keuken realiseren

  Het realiseren van een groene keuken kan een lastig karwei zijn. Uiteraard wilt u een weloverwogen keuze maken. Kiest u ervoor om een groene keuken te realiseren middels lak- en spuitwerk? Of bent u benieuwd welke keukenapparaten perfect passen bij uw toekomstige groene keuken? Bij Keukenstudio Regio Oost staan uw wensen en voorkeuren centraal. Wij vertellen u graag meer over onze services.

  Speciaal spuit- en lakwerk

  Bij onze keukenstudio maakt u kennis met een team van deskundige medewerkers, die in staat zijn om uw gewenste keuken om te toveren tot een groen paradijs middels speciaal spuit- en lakwerk. Hierdoor beschikt u binnen de kortste keren over een geheel groene keuken, in een tint die u voor ogen heeft. Wij begrijpen dat het realiseren van een geheel groene keuken een gewaagde stap kan zijn. Gelukkig bent u bij ons aan het juiste adres voor persoonlijk en passend advies.

  Profiteer van ons keukenadvies

  Keukenapparatuur voor een groene keuken

  Wilt u beschikken over een groene keuken, maar bent u benieuwd welke keukenapparaten hier het best bij past? Binnen onze brede collectie keukenapparatuur zult u gegarandeerd een keuze kunnen maken. Door te kiezen voor keukenapparatuur van RVS, zal u de nadruk leggen op de groene tinten binnen uw keuken. Wilt u liever een statement zetten met uw apparatuur? Goud en brons werken perfect samen met een groene kleur, terwijl de rust binnen uw keuken wordt bewaard.

  Benieuwd welk apparatuur het best past bij uw beoogde groene keuken? Wij denken graag met u mee: profiteer van advies op maat.

  Advies op maat

  Bezoek onze showroom
  Een groene keuken van Keukenstudio Regio Oost

  Kortom: bij Keukenstudio Regio Oost bent u zeker aan het juiste adres voor het realiseren van uw groene droomkeuken. Dankzij onze ervaring en expertise is er altijd een groene keuken te vinden die past bij uw wensen en voorkeuren. Niet overtuigd? Laat u in dat geval inspireren door onze voorgaande keukenprojecten.

  Wilt u beschikken over de groene keuken van uw dromen? Laten we in dat geval een afspraak maken. Zo komt u in contact met onze ervaren medewerkers, die op basis van uw wensen en voorkeuren tot een prachtig totaalplaatje zullen komen.

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.