Klanten waarderen ons met een 9.1 122 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

BORA kookplaat met afzuiging

BORA kookplaat met afzuiging

Op zoek naar een kookplaat met afzuiging? Dan bent u bij Keukenstudio Regio Oost aan het juiste adres. Zo bieden wij verschillende keukenapparatuur aan van het bekende merk BORA: een uitkomst voor wie wilt genieten van kwaliteit en comfort. Wilt u de kookplaten van BORA in het echt bewonderen? Dan kunt u terecht bij onze showroom in Rijssen: onze medewerkers staan voor u klaar.

Wat u moet weten over BORA

Keukenstudio Regio Oost introduceert u met veel trots de producten van BORA: een innovatief merk op het gebied van kookplaatafzuiging. De kookplaatafzuiging wordt in de kookplaat geïntegreerd, zodat u weinig tot geen last zult hebben van kookdampen en etensgeuren. Dit wordt namelijk direct weggezogen daar waar het ontstaat, waardoor het geen kans krijgt om op te stijgen. Zo kunt u op uw gemak allerlei lekkere gerechten maken, terwijl het comfort optimaal wordt behouden. Een innovatieve en efficiënte manier van afzuigen.

BORA kookplaat met afzuiging: de voordelen

De kookplaatafzuiging van BORA biedt u als klant vele voordelen aan, waar u van kunt profiteren. Benieuwd of het iets is voor uw keuken? Wij zetten voor het gemak de voordelen voor u op een rij:

  • Een BORA kookplaat met afzuiging is innovatief: deze manier van afzuiging is baanbrekend op het gebied van keukenapparatuur en zal dus ook uw keuken op een moderne manier een echte boost geven.
  • Met een BORA kookplaat met afzuiging geeft u kookwasem en etensgeuren geen kans om op te stijgen. Omdat de geuren direct worden weggezogen, zal uw huis geen onaangename geuren bevatten.
  • Een BORA kookplaat met afzuiging zorgt voor een verbetering van uw kookcomfort. Omdat alles direct wordt weggezogen bij de bron, heeft u vrij zicht tijdens het koken. Daarnaast biedt het meer reinigingscomfort voor uw keuken.
  • Een BORA afzuigsysteem is niet alleen efficiënt, maar ook erg duurzaam dankzij hoogwaardige materialen als zuiver roestvrijstaal en glaskeramiek zonder zware metalen.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Keukenapparatuur is de basis van elke moderne keuken.

Keukenstudio Regio Oost: voor al uw BORA keukenapparatuur

U kunt terecht bij Keukenstudio Regio Oost voor een BORA afzuigsysteem. Dankzij onze expertise op het gebied van keukens, kunnen wij ook uw wensen en dromen vervullen. Inmiddels is onze showroom bekend in het oosten van het land en hebben wij daardoor al veel klanten mogen verblijden met onze services.

Kunnen wij binnenkort ook uw droomkeuken realiseren? Onze vakmensen zullen ten alle tijden rekening houden met uw wensen en budget. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze expertise? Bekijk gerust onze eerdere projecten en ontdek waarom onze klanten keer op keer kiezen voor Keukenstudio Regio Oost.

Bewonder nu onze BORA kookplaten met afzuiging

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod BORA kookplaten met afzuiging? Wij helpen u graag verder op weg met al uw wensen en voorkeuren. U kunt gemakkelijk online een afspraak maken. Deze afspraak is uiteraard vrijblijvend en zal u verder op weg helpen om de juiste BORA afzuigsysteem te kiezen voor uw keuken. Onze professionals nemen binnen twee werkdagen contact met u op. Voor een afspraak op korter termijn kunt u beter telefonisch contact opnemen.

Plan nu nog een afspraak in

Daarnaast kunt u, in een tijd als deze, gemakkelijk een adviesgesprek op afstand aanvragen. Zo krijgt u online advies en worden al uw onzekerheden verholpen. U komt in contact met onze adviseurs door middel van een video- of belafspraak, op een moment dat u het beste uitkomt. Daarnaast zien wij ook graag al uw ideeën, moodboard, bouwtekeningen of maten tegemoet. Onze adviseurs gaan graag samen met u aan de slag om uw droomkeuken te realiseren.

Plan nu nog een online adviesgesprek in

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Service & contact
Bel ons: 0548 53 03 40
Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.