Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Keukenapparatuur

BORA kookplaat

BORA kookplaat

Behoefte aan een kookplaat van hoogstaande kwaliteit? Keukenstudio Regio Oost biedt u graag kookplaten met afzuiging aan van het merk BORA. Op zoek naar innovatie en baanbrekende technieken? Een BORA kookplaat is dan wellicht iets voor uw keuken. Onze gehele collectie BORA kookplaten – en andere producten – vindt u in onze showroom.

Het label BORA

“Het einde van de afzuigkap is het begin van meer vrijheid, schoonheid, functionaliteit en efficiëntie zonder enig compromis”: dat is de visie van het merk BORA. Vandaar dat Keukenstudio Regio Oost met trots dit prachtige merk aanbiedt. De afzuiging van BORA is baanbrekend in de huidige markt: kookwasem en etensgeuren worden direct bij de bron afgezogen, zodat u kunt genieten van de voordelen. Dit verhoogt de efficiëntie in uw keuken, zodat u zonder zorgen de meest culinaire gerechten kunt bereiden. Een slimme oplossing dus, dankzij innovatieve technologie. Iedere droomkeuken heeft baat bij een BORA kookplaat met afzuiging.

BORA kookplaat met afzuiging: de voordelen

Een BORA kookplaat met afzuiging brengt vele voordelen met zich mee, waar uw huishouden én keuken van zal profiteren. Overweegt u om een BORA kookplaat te installeren in uw huidige of toekomstige keuken? Dan zetten wij voor u alle voordelen op een rij:

  • Kookwasem en etensgeuren worden met behulp van een BORA kookplaat direct bij de bron afgezogen. Hierdoor voorkomt u onaangename geuren in uw huis en heeft u vrij zicht tijdens het koken.
  • Omdat u vrij zicht hebt tijdens het koken dankzij de afzuigingstechniek, kunt u efficiënter koken. Zo bent u in staat om gemakkelijk allerlei culinaire gerechten te bereiden.
  • Met een BORA kookplaat bent u in staat om uw keuken gemakkelijker schoon te maken. Omdat de afzuiging is bevestigd in de kookplaat zelf, hoeft u weinig moeite te verrichten om uw gehele keuken te ontsmetten en weer te laten stralen.
  • Een BORA kookplaat met afzuiging biedt u meer ontwerpmogelijkheden voor uw toekomstige keuken. Zo hoeft u geen afzuigkap te installeren en kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een strakke en moderne keuken. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos dankzij de verschillende BORA kookplaten.

Kijk binnen bij onze klanten

Wat is er leuker dan thuis op uw gemak inspiratie op doen voor uw nieuwe keuken? Neem een kijkje bij onze klanten thuis en maak kennis met Keukenstudio Regio Oost.
Authentic Tradition
Keukenapparatuur is de basis van elke moderne keuken.

BORA en meer: welkom bij Keukenstudio Regio Oost

Uw huidige of toekomstige keuken heeft gegarandeerd baat bij een BORA kookplaat met afzuiging. Daarom kunt u terecht bij Keukenstudio Regio Oost voor allerlei producten van dit innovatieve merk. Daarnaast beschikken wij over nog veel meer merken, zodat u de keuken van uw dromen kunt realiseren. Aanschouw deze in onze showroom in Rijssen, waar ons deskundige team voor u klaar staat voor eventuele vragen en twijfels.

Wilt u uw droomkeuken realiseren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons deskundige team beschikt over de juiste kennis en expertise om uw keuken professioneel onder handen te nemen. Daarnaast adviseren we u graag over onze producten en merken. Benieuwd naar ons werk? Bewonder dan vooral onze eerdere projecten en laat u aangenaam verrassen.

Afspraak en advies

Behoefte aan een gesprek, tips, advies of een passend ontwerp? Het is allemaal mogelijk bij Keukenstudio Regio Oost: zo bieden wij u graag verschillende services aan, waar u van kan profiteren.

Zo is het mogelijk om bij ons een vrijblijvende afspraak in te plannen, om met één van onze medewerkers te sparren over uw wensen en ideeën. Vul online het formulier in: ons team neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Afspraak inplannen

Heeft u behoefte aan advies op maat over uw huidige of toekomstige keuken? Ook dat is mogelijk: plan nu vrijblijvend een adviesgesprek op in. Kies een dag en tijdstip dat u het beste uitkomt, waarna ons team zo spoedig mogelijk contact met u opneemt.

Adviesgesprek inplannen

Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.