Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews

Een keuken op maat

Het uitzoeken van een nieuwe keuken is een project op zich. Hoeveel kastjes hebben we eigenlijk nodig? Welke stijl past het beste bij onze woning? Hoe gaat die kleur uitpakken in ons huis, gelet op de lichtval? En is dat kookeiland echt wel zo praktisch, of neemt dat toch te veel ruimte in beslag? Wanneer u op zoek naar uw ideale nieuwe maatwerkkeuken van showroom naar showroom trekt, stapelen de vragen zich snel op.

Bij Keukenstudio Regio Oost begrijpen we dat u op zoek naar een nieuwe keuken zomaar kunt verdwalen. Ondertussen komt uw droomkeuken niet dichterbij, maar verdwijnt die alleen maar verder achter de horizon. Wilt u een keuken op maat die ook echt haalbaar is en die het best bij uw situatie past? Regio Oost is dan graag uw keukengids.

Ontwerp uw keuken op maat

Een keuken is geen auto die u zo de showroom uitrijdt. De vergelijking met een huis gaat beter op. Zonder ontwerp geen nieuw huis. Een keuken is per definitie maatwerk. Door de juiste vragen te stellen, helpt Keukenstudio Regio Oost u om uw nieuwe keuken doelgericht samen te stellen. Hiermee voorkomen we dat u onnodig allerlei opties overweegt die niet goed bij uw situatie passen. U kunt nu al beginnen met het ontwerp van uw nieuwe keuken door u zelf de volgende vragen te stellen.

Wat vind ik belangrijk aan mijn nieuwe keuken?

Bent u een kookliefhebber? Ga dan voor een moderne, robuuste keuken met veel werkruimte en technische gemakken. Uiteraard in de stijl die u wenst.

Welke stijl en kleur passen het beste bij mijn woning?

Heeft u een woning uit grootmoeders tijd? Dan past een landelijke keuken met bijvoorbeeld een terrazzo blad en een tegelspoelbak wellicht beter bij uw interieur dan een luxe design keuken. Stem het materiaal en de kleur van uw nieuwe keuken af op de stijl en sfeer van uw interieur als geheel.

Hoe deel ik mijn nieuwe keuken het beste in?

Een open keuken geeft meer indelingsmogelijkheden dan een afgescheiden ruimte. Zo kunt u van een kookeiland gelijk een gezellige keukentafel maken. Een vaste, afgescheiden ruimte voor uw keuken brengt wat minder indelingsvrijheid met zich mee. Maar dat hangt ook af van het volume van die ruimte en van de doorloop: wordt de ruimte ook gebruikt om in andere ruimtes te komen, of alleen om te koken? En hoe zit het met de lichtval en het effect daarvan op de kleur van uw nieuwe keuken?

Wat is mijn budget?

U kunt uw nieuwe keuken net zo duur maken als u zelf wilt. Bepaal vooraf wat uw budget is. Bij Regio Oost denken we vanaf het begin met u mee om een keuken samen te stellen die binnen uw budget past. Ook een starterskeuken kunnen we voor u op maat ontwerpen. Zo hebben we een speciale collectie betaalbare keukens voor starters.

Is uw huidige inbouwapparatuur nog in goede staat? Dan hoeft u daar alvast minder of misschien zelfs helemaal geen geld aan te besteden. Ook kunnen we uw huidige keuken mogelijk zo renoveren, dat die er weer als nieuw uit komt te zien en nog vele jaren meegaat.

Laat u inspireren door projecten

Voorbeelden brengen u op ideeën. Dat is het begin van uw zoektocht naar een nieuwe keuken. Daarom kunt u op de website van Keukenstudio Regio Oost een groot aantal gerealiseerde projecten vinden. Dat zijn keukens die we recent bij onze klanten hebben geplaatst. Zij geven u via onze website letterlijk een kijkje in hun keuken. U krijgt hiermee een indruk van de praktische inpassing van keukens in diverse stijlen en kleuren. Zodat u met eigen ogen ziet wat een keuken met de woning doet en andersom. Denk hierbij aan sfeer, uitstraling, indeling en ruimtebeslag.

Bezoek de showroom van Keukenstudio Regio Oost in Rijssen wanneer u nog meer inspiratie wilt. Onze adviseurs gaan daar graag met u in gesprek over uw wensen en ideeën en kunnen u daar ter plekke al mooie voorbeelden van laten zien. Laat u verrassen door ons uitgebreide keukenaanbod. Wees welkom, de koffie staat klaar.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.