Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
Op zoek naar een nieuw keuken?

Industriële keuken met smeedijzer

Begint u met een lege keuken? Of is uw huidige keuken wel aan vervanging toe? Wat uw situatie ook is: bij Keukenstudio Regio Oost gaan wij tot het uiterste om uw droomkeuken te verwezenlijken. Zo bent u onder andere bij ons aan het juiste adres voor een industriële keuken met smeedijzer. Zo kook je iedere dag weer in een stoere en robuuste keuken, waarbij de smeedijzeren elementen dienen als echte eyecatchers.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wat is een industriële keuken?

Bent u al bekend met de bijzondere eigenschappen van een industriële keuken? Bij Keukenstudio Regio Oost snappen wij wel waarom onze klanten hier fan van zijn. Een industriële keuken laat zich kenmerken door eenvoud, gecombineerd met robuuste materialen. Strakke lijnen en contrasterende kleuren, gecombineerd met hout en staal. Ook het aanbrengen van smeedijzeren elementen is een populaire optie. Hoewel industriële keukens vaak een rauw randje hebben, profiteer je wel van de laatste innovatieve snufjes dankzij gloednieuw keukenapparatuur. Koken in een industriële keuken is een ervaring op zich.

Voor meer informatie over een industriële keuken kunt u contact opnemen met ons team.

Meer informatie over industriële keukens

Industriële keuken met smeedijzeren elementen

Een industriële keuken van Keukenstudio Regio Oost is strak en stoer. Vaak kiezen wij ervoor om strakke lijnen af te wisselen met robuuste materialen. Een populaire keuze is een industriële keuken met smeedijzer. Hierbij vul je jouw industriële keuken aan met smeedijzeren elementen. Dit ijzer wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd en brengt sfeer aan in uw keuken. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om smeedijzeren handgrepen te verwerken, voor een stoere look. Tevens werken smeedijzeren elementen ook ideaal in een landelijke industriële keuken, mocht dit uw voorkeur hebben.

Bij Keukenstudio Regio Oost ontwerpen en plaatsen wij graag uw toekomstige industriële keuken met smeedijzer. Voor meer informatie en advies kunt u gerust contact met ons opnemen.

Meer informatie over industriële keukens met smeedijzer

  Industriële keuken met smeedijzer van Keukenstudio Regio Oost

  Bent u geïnteresseerd in een industriële keuken met smeedijzer? Dan kunt u terecht bij Keukenstudio Regio Oost. In onze showroom in Rijssen laten wij u graag kennis maken met echte top merken. Tevens profiteert u hier van persoonlijk advies: onze betrokken medewerkers staan namelijk voor u klaar. Voordat u een bezoek brengt aan onze studio kunt u op uw eigen gemak onze pagina met keukenprojecten raadplegen, voor net wat meer inspiratie voor uw nieuwe industriële keuken met smeedijzer.

  Wij gaan tot het uiterste voor uw industriële keuken met smeedijzer. Maak kennis met Keukenstudio Regio Oost: kom langs bij onze keukenstudio, of neem alvast eens contact met ons op.

  Contact opnemen

  Bezoek onze showroom
  Industriële keuken met smeedijzer op maat

  Het deskundige team van Keukenstudio Regio Oost levert graag maatwerk. Ook wat betreft een industriële keuken met smeedijzer. Zo ontwerpen wij graag uw nieuwe keuken middels een realistisch 3D ontwerp. Zo ziet u uw wensen en ideeën werkelijkheid worden, nog voordat uw industriële keuken met smeedijzer geplaatst wordt.

  Op basis van uw huidige thuissituatie maken onze deskundige medewerkers een logische indeling en bepalen zij de benodigde keukenapparatuur. Hierna zal er een hand getekend ontwerp worden opgesteld, gevolg door een realistisch 3D-ontwerp. Hiermee waant u zich in uw nieuwe keuken, nog voordat wij deze bij u thuis plaatsen. Zo weet u zeker dat u een industriële keuken met smeedijzer op maat zult krijgen. Geïnteresseerd? Dan kunt u eenvoudig een afspraak met ons inplannen.

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.