Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
Keukenwerkbladen

Corian®/HI-MACS®

Specificaties
Onderhoudsvriendelijk
Levensduur
Krasbestendig
Hittebestendig

Uw Corian® of HI-MACS® keukenwerkblad

Keukenwerkbladen van de merken Corian® en HI-MACS® worden volledig op maat gemaakt en kunnen in iedere gewenste vorm worden gebogen. Ideaal voor designkeukens met ronde vormen, dus! Maar ook de eigenschappen Corian® en HI-MACS® werkbladen zijn ideaal. Door de homogene massa is het bladoppervlak nagenoeg ondoordringbaar. En omdat Corian® en HI-MACS® in vele kleuren verkrijgbaar zijn (alleen al het aantal tinten wit is enorm) vindt u gegarandeerd de juiste kleur voor uw keuken. De belangrijkste voordelen en eigenschappen van dit keukenwerkblad zetten we graag voor u op een rij.

De eigenschappen van keukenwerkblad van Corian® of HI-MACS®

  • Keukenwerkbladen van Corian® en HI-MACS® zijn duurzaam;
  • De werkbladen van Corian® en HI-MACS® zijn honderd procent homogeen en dus uitermate hygiënisch – voedselresten krijgen niet de kans om in te trekken;
  • Dankzij een speciale vulmix zijn werkbladen van Corian® en HI-MACS® zo goed als vrij van zichtbare koppelnaden;
  • Kleine beschadigingen - zoals schroeiplekken, deuken en krassen - zijn bij Corian® en HI-MACS® makkelijk te repareren;
  • Corian® en HI-MACS® keukenwerkbladen zijn gemakkelijk in het onderhoud.

Het onderhouden van een keukenwerkblad van Corian® of HI-MACS®

Uw werkblad van Corian® of HI-MACS® neemt u eenvoudig af met een vochtige doek, al dan niet met een ontvetter, zoals afwasmiddel. Hardnekkigere vlekken kunt u met een vloeibaar schuurmiddel verwijderen. Let op dat u deze plekken wel altijd naspoelt met water en daarna droog wrijft. Blijven de vlekken zichtbaar, dan kunt u fijn schuurpapier en een schuursponsje gebruiken. Hiermee zijn ook kleine krassen weg te werken.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.