Klanten waarderen ons met een 9.2 76 reviews Bekijk alle reviews

Showroom keukenapparatuur kopen?

Bent u op zoek naar nieuwe apparatuur voor uw keuken? Een fornuis of oven, of misschien een servieswarmer? Showroom keukenapparatuur aanschaffen is vaak een goedkoper alternatief voor volledig nieuwe apparatuur. Bij Keukenstudio Regio Oost bieden we regelmatig showroom keukenapparatuur tegen een scherpe prijs te koop aan.

Bezoek onze keukenshowroom in Rijssen

Kijk snel in onderstaand overzicht, wellicht staat de keukenapparatuur waar u naar op zoek bent er wel tussen. Wilt u er zeker van zijn dat u de apparatuur niet misloopt? Maak online een afspraak met één van onze adviseurs of kom meteen langs in onze keukenshowroom in Rijssen om de keukenapparatuur van uw keuze te bekijken.

Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

23 oktober: NEFF kookdemo

Haal het beste uit jouw kookkwaliteiten en ervaar hoe een professionele kok de keukenapparatuur van NEFF gebruikt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Uiteraard komen ook een aantal heerlijke gerechten op tafel. Toegang is gratis! Kom dus kijken, leren en proeven op zaterdag 23 oktober (10:30 -16:30 uur) bij Keukenstudio Regio Oost!