Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
Op zoek naar een moderne witte keuken?

Moderne keuken wit

Tijd voor een nieuwe keuken! Een leuk moment wanneer u besluit dat ‘ie aan een opfrisbeurt toe is: uitzoeken wat uw favoriete stijl is, welke apparaten u graag in de keuken wilt hebben en welke kleuren hierbij het beste passen. Bij Keukenstudio kunt u beginnen met een leeg canvas dat u helemaal kunt inkleuren naar uw eigen smaak en budget. De mogelijkheden zijn eindeloos. Tegelijkertijd komt er misschien ook heel veel op u af: kiest u voor een designkeuken, industriële keuken, landelijke keuken of moderne keuken? Welke materialen zijn krasbestendig en hoe zorg ik ervoor dat alles bij elkaar past?

Onze keukenexperts helpen u hier graag mee. Met hun jarenlange ervaring zorgen zij dat uw droomkeuken wordt gerealiseerd in een 3D ontwerp en daarna in uw eigen huis. Misschien heeft u al een bepaalde stijl in gedachte, zoals een moderne, witte keuken. Op deze pagina vertellen wij u graag meer over de verschillende mogelijkheden, kleuren en materialen. Of neem direct contact op om geïnspireerd te worden door onze experts of in de showroom.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

De kenmerken van een moderne keuken

Een moderne keuken kenmerkt zich door strakke afwerkingen, gladde oppervlakken, weinig afleiding van bijvoorbeeld greepjes, rechte hoeken en vaak een effen kleur. Grijs, wit en zwart zijn gangbare kleuren. Kiest u voor een moderne witte keuken, dan adviseren wij matwitte kastjes, waardoor het geheel er nog strakker uit komt te zien. 

  Een moderne witte showroomkeuken

  Weet u al precies wat uw stijl is, maar heeft u last van keuzestress? Of wilt u een nieuwe keuken en tegelijkertijd de hand op de knip houden? Kies dan voor een moderne witte showroomkeuken. Net zo’n goede kwaliteit als onze andere keukens, alleen minder keuzemogelijkheden. De keukens zijn af en kunnen minder aangepast worden dan een keuken op maat. Een showroomkeuken kunt u al bij ons aanschaffen vanaf 11.000 euro. Bekijk ze in onze showroom in Rijssen of laat u online inspireren.

  Keukenwerkbladen

  Het perfecte keukenblad voor uw witte keuken

  Het keukenblad maakt de keuken. Kies voor een keukenblad dat opgaat in het geheel of kies een contrasterende, donkere kleur voor een extra wow-effect. Gek op zwart? Hiermee maakt u zeker een statement in de keuken. Kies een van de volgende materialen als keukenblad:

  • Een stevig keukenblad van graniet

  • Een duurzaam werkblad van composiet.

  • Een ultracompact, sterk en hard keukenblad van Dekton.

  • Een natuurlijke uitstraling met hardsteen.

  • Een matte, unieke uitstraling met een Fenix keukenblad.  

  Uw huidige keuken renoveren?

  Is uw huidige keuken in goede staat, maar wilt u ‘m een opfrisbeurt geven? Nieuwe kastdeurtjes, greepjes, apparatuur of nieuw keukenblad. Er zijn volop mogelijkheden. U leest ze hier

  Bezoek onze showroom
  Uw nieuwe keuken stelt u samen bij Keukenstudio

  Een begrip in de regio van Twente en omstreken. Keukenstudio staat bekend om het specialisme in de keukenbranche en jarenlange ervaring van onze experts. In een eerste kennismaking bepalen we uw behoeften en laten we door middel van moodboards en 3D tekeningen uw ideale keuken tot leven komen. De realisatie van uw moderne witte keuken begint hier.

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.