Klanten waarderen ons met een 9.2 54 reviews Bekijk alle reviews
  • keukenstudio-showroom-03
  • keukenstudio-showroom-04
  • keukenstudio-showroom-09
  • moderne-keuken-01
  • moderne-keuken-05
  • moderne-keuken-001
  • keukenstudio-showroom-02
  • moderne-keuken-02

Moderne keukens

Uw moderne keuken op maat

Bij Keukenstudio Regio Oost kunt u terecht voor moderne keukens op maat. Denk hierbij aan een strakke en minimalistische keuken met weinig ronde vormen of een witte hoogglans keuken. Of juist een witte moderne keuken met een ruim kookeiland en een ingebouwde kastenwand. Kies voor dunne werkbladen van natuursteen, keramiek of rvs of juist voor een robuust werkblad van beton. Ook zijn er ontelbaar veel mogelijkheden als het gaat om grepen - als u tenminste niet voor greeploos wilt gaan. Bij Keukenstudio Regio Oost stelt u, samen met een adviseur, zelf uw moderne droomkeuken samen.

Keukenapparatuur in uw moderne keuken

Kies daarnaast voor moderne inbouwapparaten van merken als PITT cooking, Novy, ATAG, Smeg, Falcon of Franke. Moderne keukens ontbreekt het op het gebied van keukenapparatuur vaak aan niets en zijn daarom een droom voor iedere hobbykok. Wat dacht u van Home Connect in uw koelkast, de Quooker Fusion (warm, kokend én koud water uit één kraan) op uw aanrecht, kookveldafzuiging van Bora op uw werkblad en een interactieve stoomoven van NEFF in uw kastenwand?

NIK
NIK
NIK
moderne-keuken-rijssen-
moderne-keuken-rijssen-holten
moderne-keuken-rijssen
moderne-keuken-rijssen
moderne-witte-keuken-
natuurlijke-strakke-moderne-keuken-rijssen-

Bezoek onze showroom met moderne keukens

In onze keukenshowroom in Rijssen hebben we een grote collectie moderne keukens, denk aan greeploze keukens maar ook moderne design keukens en hoogglans witte keukens. Voor ieder budget, voor ieder type woning en voor ieder formaat keuken kunt u kiezen uit een breed aanbod. U kunt naar hartenlust moderne keuken ideeën opdoen of meteen door één van onze adviseurs uw droomkeuken laten samenstellen. Uw moderne keuken komt daarna tot leven op onze unieke 3D Living Wall, een presentatiewand van 2 bij 3 meter waarmee u het idee krijgt dat u zo uw nieuwe keuken binnen stapt.

Maak een afspraak

Tags: Moderne keuken

Onze recente projecten

Ideeën voor uw keuken

Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.Ontdek meer projecten

Uw keuken op maat

Alles voor uw droomkeuken

Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan uw wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken.

Jan Averesch

Onze merken

Onze keukenstudio kiest voor de top

Voor iedere smaak en ieder budget kunt u bij ons terecht. Maak kennis met onze topmerken.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op!