Klanten waarderen ons met een 9.2 57 reviews Bekijk alle reviews
Uw design keuken op maat

Design keukens

Het is lastig om precies uit te leggen wat een design keuken is. Is het modern, strak of klassiek? Wat design keukens wel altijd met elkaar gemeen hebben, is dat ze een beetje gewaagd zijn. Anders dan anders. Uitdagend met een perfecte afwerking. Je zou een design keuken een limited edition kunnen noemen. Bij Keukenstudio Regio Oost hebben wij ons de laatste jaren gespecialiseerd in het uittekenen van en meedenken over dit soort keukens. Bij ons vindt u dan ook design keukens op maat.
Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Passende keukenapparatuur in uw design keuken

Design keukens zijn vaak tijdloos en gaan jaren mee. Onze adviseurs denken daarom graag met u mee over welke technische snufjes u in uw nieuwe keuken kunt gebruiken. Zo blijft u ook met uw keukenapparatuur nog jaren vooruitstrevend. Denk bijvoorbeeld eens aan een werkblad met nanotechnologie: kras- en vlekbestendig en bovendien heel gemakkelijk schoon te maken. Of wat te denken van Home Connect, een geavanceerde app waarmee u de belangrijke functies van uw keukenapparaten kunt bedienen, zelfs als u onderweg bent. Koffie zetten vanuit bed, de oven aanzetten op uw werk of in de koelkast kijken terwijl u in de supermarkt loopt: met Home Connect is het mogelijk. En ook onze unieke topmerken Gaggenau, Bora, PITT cooking en Bertazzoni lenen zich perfect voor design keukens.
  Bezoek onze showroom met
  design keukens
  In onze keukenshowroom in Rijssen kunt u zich laten inspireren door onze bestaande collectie design showroomkeukens. Wij kiezen er regelmatig voor om unieke keukens in onze showroom te presenteren - denk aan luxe design keukens, maar ook aan moderne design keukens en onze nieuwe, urban style matzwarte keuken. U kunt zo naar hartenlust ideeën opdoen of meteen door één van onze adviseurs uw eigen droomkeuken laten ontwerpen. Uw design keuken komt daarna tot leven op onze unieke 3D Living Wall, een presentatiewand van 2 bij 3 meter waarmee u het idee krijgt dat u zo uw nieuwe keuken binnen stapt.
  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
  Waarom Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Volg ons
  op social media
  Blijf op de hoogte
  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

  © Keukenstudio Regio Oost. Privacy verklaring. Alle rechten voorbehouden

  Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

  Maatregelen m.b.t. het coronavirus

  Bekijk de genomen maatregelen voor onze klanten.

  Verder lezen