Klanten waarderen ons met een 9.2 54 reviews Bekijk alle reviews
  • design-keuken-01
  • moderne-keuken-04
  • keukenstudio-showroom-13
  • keukenstudio-showroom-05
  • design-keuken-002
  • design-keuken-001
  • moderne-keuken-03

Design keukens

Uw design keuken op maat

Het is lastig om precies uit te leggen wat een design keuken is. Is het modern, strak of klassiek? Wat design keukens wel altijd met elkaar gemeen hebben, is dat ze een beetje gewaagd zijn. Anders dan anders. Uitdagend met een perfecte afwerking. Je zou een design keuken een limited edition kunnen noemen. Bij Keukenstudio Regio Oost hebben wij ons de laatste jaren gespecialiseerd in het uittekenen van en meedenken over dit soort keukens. Bij ons vindt u dan ook design keukens op maat.

Passende keukenapparatuur in uw design keuken

Design keukens zijn vaak tijdloos en gaan jaren mee. Onze adviseurs denken daarom graag met u mee over welke technische snufjes u in uw nieuwe keuken kunt gebruiken. Zo blijft u ook met uw keukenapparatuur nog jaren vooruitstrevend. Denk bijvoorbeeld eens aan een werkblad met nanotechnologie: kras- en vlekbestendig en bovendien heel gemakkelijk schoon te maken. Of wat te denken van Home Connect, een geavanceerde app waarmee u de belangrijke functies van uw keukenapparaten kunt bedienen, zelfs als u onderweg bent. Koffie zetten vanuit bed, de oven aanzetten op uw werk of in de koelkast kijken terwijl u in de supermarkt loopt: met Home Connect is het mogelijk. En ook onze unieke topmerken Gaggenau, Bora, PITT cooking en Bertazzoni lenen zich perfect voor design keukens.

design-keuken-amersfoort
landelijk-moderne-keuken-in-dutch-design
robuuste-gezellige-leefkeuken-
urban-matzwarte-keuken-

Bezoek onze showroom met design keukens

In onze keukenshowroom in Rijssen kunt u zich laten inspireren door onze bestaande collectie design showroomkeukens. Wij kiezen er regelmatig voor om unieke keukens in onze showroom te presenteren - denk aan luxe design keukens, maar ook aan moderne design keukens en onze nieuwe, urban style matzwarte keuken. U kunt zo naar hartenlust ideeën opdoen of meteen door één van onze adviseurs uw eigen droomkeuken laten ontwerpen. Uw design keuken komt daarna tot leven op onze unieke 3D Living Wall, een presentatiewand van 2 bij 3 meter waarmee u het idee krijgt dat u zo uw nieuwe keuken binnen stapt.

Maak een afspraak

Tags: Design keuken

Onze recente projecten

Ideeën voor uw keuken

Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.Ontdek meer projecten

Uw keuken op maat

Alles voor uw droomkeuken

Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan uw wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken.

Jan Averesch

Onze merken

Onze keukenstudio kiest voor de top

Voor iedere smaak en ieder budget kunt u bij ons terecht. Maak kennis met onze topmerken.

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op!