Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
Op zoek naar een nieuw keuken?

Keukens Nijverdal

Woont u in of in de omgeving van Nijverdal en wilt u uw droomkeuken laten realiseren? Dan bent u bij Keukenstudio aan het juiste adres: wij zijn namelijk een begrip in en rondom Nijverdal. Van compleet nieuwe designkeukens tot keukenrenovatie: wij helpen u graag verder om uw droomkeuken te realiseren. Laat u op deze pagina inspireren door verschillende keukenstijlen.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Industriële keukens in Nijverdal

Zwarte greepjes en kranen, warme tinten en houten kastjes: typische voorbeelden van een industriële keuken. Hout wordt gecombineerd met zwart (staal): zo is uw keuken strak, maar straalt het tegelijkertijd warmte uit. Laat u verrassen door onze industriële keukens.

Lees meer over industriële keukensLandelijke keukens in Nijverdal

Een landelijke keuken staat voor warmte en gezelligheid. Een populaire stijl voor oudere huizen en boerderijen, maar een landelijke keuken misstaat ook zeker niet in een nieuwbouwhuis. Wist u dat een landelijke keuken prima kan combineren met de industriële stijl? Zo krijgt uw keuken een rauw randje. We vertellen u er graag meer over op onze pagina over industriële landelijke keukens.

Lees meer over landelijke keukens

Designkeukens in Nijverdal

Een designkeuken is eigenzinnig, eigentijds en beschikt over de nieuwste technologische snufjes. Een designkeuken noemen wij ook wel een limited edition keuken: u vindt er nooit twee dezelfde van. Daarnaast maakt de luxe designapparatuur het geheel helemaal af. Contrasterende kleuren, hoogglans meubels en een strakke afwerking zijn typerend voor deze keukenstijl.

Lees meer over designkeukens

  Standaardkeukens in Nijverdal

  Bij Keukenstudio is het ook mogelijk om uit standaardkeukens te kiezen. Zo beperkt u de keuze en het budget. Zo kunt u kiezen voor een showroomkeuken, starterskeuken of keukenrenovatie.

  Showroomkeukens

  Onze showroomkeuken zijn voorzien van alle gemakken en zijn te bewonderen in onze studio. Deze keukens zijn geschikt voor huizen met de juiste keukenmaten. Onze showroomkeukens beschikken over een sterk gereduceerde prijs waarbij we het ook bij u aan huis plaatsen. Ook kunnen aanpassingen in overleg worden toegepast, zodat u kunt beschikken over de juiste keuken.

  Starterskeukens

  Onze starterskeukens zijn ideaal voor starters op de woningmarkt. Deze keukens passen bij een kleiner budget, maar beschikken altijd over de juiste basisapparatuur en praktische uitrusting.

  Keukenrenovatie in Nijverdal

  Ook voor keukenrenovatie kunt u terecht bij Keukenstudio. Zo kan het zijn dat u tevreden bent met uw huidige keuken, maar dat deze wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Het voordeel van deze methode is dat de rommel beperkt blijft: uw keuken wordt niet gesloopt, maar er worden slechts onderdelen vervangen. Denkt u bijvoorbeeld aan nieuwe fronten, grepen of apparatuur. Wij komen graag langs om uw keuken te renoveren in Nijverdal en omgeving. Vraag naar de mogelijkheden.

  Bezoek onze showroom
  Keukenstudio: een begrip in Enter en omstreken

  Een keuken is een flinke investering en koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Wij begrijpen dat kwaliteit belangrijk is en dat u een eerlijke prijs wilt betalen voor deze investering. Met onze jarenlange ervaring houden wij rekening met uw wensen en budget, zodat uw droomkeuken gerealiseerd wordt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of uw keuken tot leven laten komen door middel van een mooi ontwerp? Laat u inspireren door onze experts.

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.