Klanten waarderen ons met een 9.0 105 reviews Bekijk alle reviews
Op zoek naar een nieuw keuken?

Keukens Holten

Woont u in of in de omgeving van Holten en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan bent u bij Keukenstudio aan het juiste adres: wij zijn namelijk een begrip in en rondom Holten. Van compleet nieuwe designkeukens tot keukenrenovatie: wij helpen u graag verder om uw droomkeuken te realiseren. Laat u op deze pagina inspireren door verschillende keukenstijlen.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Industriële keukens in Holten

Houten kastjes, warme tinten, zwarte greepjes en kranen: typische voorbeelden van een industriële keuken. Zwart (staal) wordt gecombineerd met hout: strak, maar met een warme uitstraling. Laat u verrassen door onze industriële keukens.

Lees meer over industriële keukens

Landelijke keukens in Holten

Een landelijke keuken staat voor warmte en gezelligheid. Bezit u een oudere woning of boerderij? Dan past deze stijl perfect in uw interieur. Maar landelijke keukens zijn ook populair bij nieuwbouwhuizen, om zo de landelijke sfeer in huis te halen. Wist u dat een landelijke keuken prima kan combineren met de industriële stijl? Zo krijgt uw keuken een rauw randje. We vertellen u er graag meer over op onze pagina over industriële landelijke keukens.

Lees meer over landelijke keukens

Designkeukens in Holten

Een designkeuken is eigenzinnig, eigentijds en beschikt over de nieuwste technologische snufjes. Een designkeuken bevat niet één specifieke stijl, maar bestaat vaak uit een mix van verschillende stijlen. Daarnaast maakt de luxe designapparatuur het geheel helemaal af. Contrasterende kleuren, hoogglans meubels en een strakke afwerking zijn typerend voor deze keukenstijl.

Lees meer over designkeukens

Standaardkeukens in Holten

Wilt u zelf geen volledige keuken samenstellen, maar beperkt u liever de keuze en het budget? Kies dan gemakkelijk voor een showroomkeuken, starterskeuken of keukenrenovatie.

Showroomkeukens

Onze showroomkeuken zijn voorzien van alle gemakken en zijn te bewonderen in onze studio. Deze keukens zijn geschikt voor woningen waarbij de keukenmaten overeenkomen met de maten van de showroomkeukens. Onze showroomkeukens zijn voorzien van extra luxe en beschikken over een sterk gereduceerde prijs. Optioneel kan Keukenstudio Regio Oost deze showroomkeuken ook voor u demonteren in de showroom en monteren bij u in huis. Aanpassingen op onze showroomkeukens zijn in overleg mogelijk, zodat u kunt beschikken over de juiste keuken.

Starterskeukens

Onze starterskeukens zijn ideaal voor starters op de woningmarkt. Deze keukens beschikken over de juiste basisapparatuur en praktische uitrusting, zodat je zelfs met een kleiner budget een passende keuken kunt vinden.

Keukenrenovatie in Holten

Bent u tevreden met uw huidige keuken, maar kan het uiterlijk wel een opfrisbeurt gebruiken? Ook voor keukenrenovatie kunt u terecht bij Keukenstudio. Het voordeel van deze methode is dat de rommel beperkt blijft: uw keuken wordt niet gesloopt, maar er worden slechts onderdelen vervangen. Denkt u bijvoorbeeld aan nieuwe fronten, grepen of apparatuur. Wij komen graag langs om uw keuken te renoveren in Holten en omgeving. Vraag naar de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom
Keukenstudio: een begrip in Enter en omstreken

Een keuken is een flinke investering en koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Wij begrijpen dat kwaliteit belangrijk is en dat u een eerlijke prijs wilt betalen voor deze investering. Met onze jarenlange ervaring houden wij rekening met uw wensen en budget, zodat uw droomkeuken gerealiseerd wordt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of uw keuken tot leven laten komen door middel van een mooi ontwerp? Laat u inspireren door onze experts.

Ideeën voor uw keuken
Onze recente projecten
Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Ontwerp en realisatie: Identiteit.