Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
Op zoek naar een nieuw keuken?

Keukens Rijssen

Woont u in of in de omgeving van Rijssen en toe aan een nieuwe keuken? Dan zit u op deze pagina goed. Keukenstudio Regio Oost is een begrip in Rijssen en de regio van Twente. Van landelijke keuken tot designkeuken: wij wekken uw droomkeuken tot leven. Laat u op deze pagina inspireren.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Landelijke keukens Rijssen

Een landelijke keuken: het straalt warmte, gezelligheid en sfeer uit. Zwart, wit of het gebruik van neutrale kleuren en houten onderdelen zijn gebruikelijk voor dit type keuken. 

Lees meer over landelijke keukens

Moderne keukens Rijssen

De moderne keuken: het wordt vaak gezien als de tegenhanger van de landelijke keuken. Waar in de landelijke keuken veel gebruik wordt gemaakt van hout en neutrale kleuren, kan het met de moderne keuken alle kanten op gaan. Strakke afwerkingen, hoogglans en felle kleuren zijn in dit type keuken geen uitzondering. Toch kunnen deze twee stijlen prima met elkaar gecombineerd worden in een industriële, landelijke keuken

Lees meer over moderne keukens

Design keukens Rijssen

Eigenzinnig en de nieuwste snufjes op het gebied van technologie. De stijl van de designkeuken kan niet in een zin worden omschreven. In een klassieke, industriële of moderne keuken kunnen ook design-items terugkomen. Denk aan een kookplaat van Bora in combinatie met hoogglans materiaal. Een designkeuken noemen we ook wel een limited-edition keuken: je vindt er nooit twee dezelfde van. Laat je inspireren door onze designkeukens

Laat je inspireren op het gebied van design keukens

  Standaard keukens Rijssen

  Bovenstaande keukens kunt u volledig op maat laten maken met apparaten en een keukenblad naar keuze. Een keuken is echter een flinke investering, dus we begrijpen het wanneer u meer grip op uw budget wilt houden. Kies dan voor een starterskeuken of showroomkeuken. 

  Onze starterskeukens bevat minder luxe en technologische snufjes. Deze keukens zijn voorzien van de basisapparatuur zoals een kraan, wasbak, fornuis en/of oven. Op die manier heeft u wel de kwaliteit die u mag verwachten van Keukenstudio Regio Oost, zonder al te veel poespas. 

  Onze showroomkeukens zijn de keukens welke in onze studio staan. Ze kunnen gemakkelijk geplaatst worden. Kleine aanpassingen zoals een andere kraan of ander keukenblad laten plaatsen zijn in overleg mogelijk. Showroomkeukens kunt u bij ons aanschaffen vanaf 11.000 euro. 

  Keukenrenovatie

  Een keukenrenovatie in Rijssen

  Bent u blij met uw huidige keuken, maar wilt u een aantal zaken veranderen? Dan kunt  u ook kiezen voor een keukenrenovatie. Van het vervangen van de greepjes tot een complete renovatie in ‘look en feel’, waarin de huidige keuken als uitgangspunt gebruikt wordt. Op die manier hoeft u niet de oude keuken te slopen en hoeft u geen hele verbouwing in te plannen. Wij kunnen de keukenrenovatie uitvoeren bij u aan huis in Rijssen. 

  Bezoek onze showroom
  Keukenstudio Regio Oost: een begrip in Rijssen

  Een keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Een grote investering waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Met onze jarenlange ervaring houden wij rekening met uw wensen en budget, zodat uw droomkeuken gerealiseerd wordt. Wij werken met de beste merken om kwaliteit te kunnen garanderen. Benieuwd naar de mogelijkheden of uw keuken tot leven laten komen door middel van een moodboard? Laat u inspireren door onze experts.

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.