Klanten waarderen ons met een 9.0 105 reviews Bekijk alle reviews
Op zoek naar een nieuw keuken?

Keukens Hengelo

Bent u toe aan een gloednieuwe keuken en woont in Hengelo of omgeving? Dan kunt u terecht bij Keukenstudio Regio Oost. Dankzij onze ervaring en expertise zijn wij al jaren een bekend begrip in Hengelo en de regio Twente. Wij zullen u verder op weg helpen om de keuken van uw dromen te kunnen realiseren. Wordt nu nog aangenaam verrast door onze brede collectie keukens.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Landelijke keukens in Hengelo

Keukenstudio Regio Oost biedt u graag een landelijke keuken aan: ideaal voor wie op zoek is naar een sfeervolle en rustige keuken. Wij maken gebruik van hout en natuurlijke kleuren om dit gevoel te versterken. Tevens passen landelijke keukens ideaal in oude huizen of boerderijen, maar geeft het ook een bijzonder effect in een nieuwbouwhuis.

Landelijke keukens: klik hier voor meer informatie

Industriële, landelijke keukens in Hengelo

Keukenstudio Regio Oost biedt u ook graag unieke keukens aan. Zo ook onze industriële, landelijke keukens: het beste van een landelijke keuken, gecombineerd met industriële elementen. Strak afgewerkt met houten kenmerken en contrasterende kleuren.

Industriële, landelijke keukens: klik hier voor meer informatie

Moderne keukens in Hengelo

Keukenstudio Regio Oost biedt u graag verschillende moderne keukens aan. Luxe keukens waarbij u profiteert van gloednieuw keukenapparatuur. Perfect afgewerkt met veel zwarte elementen en strakke lijnen. Een moderne keuken straalt echte luxe uit.

Moderne keukens: klik hier voor meer informatie

Design keukens in Hengelo

Keukenstudio Regio Oost biedt verschillende design keukens aan: ideaal voor wie op zoek is naar een bijzondere keuken. Onze design keukens bestaan uit verschillende samengevoegde stijlen. Iedere keuken beschikt over gloednieuw keukenapparatuur en luxe materialen. Een uitdagende keuken met een strakke afwerking.

Design keukens: klik hier voor meer informatie

Starterskeukens in Hengelo

Keukenstudio Regio Oost biedt verschillende starterskeukens aan, voor wie zoekt naar een betaalbare maar kwalitatief goede keuken. Deze keukens bevatten de juiste keukenapparatuur, maar zijn toch betaalbaar. Onze professionals helpen u graag verder om de juiste starterskeuken te vinden, met uw budget als grootste prioriteit. Wie zegt dat u met een klein budget niet kunt genieten van  kwaliteit?

Starterskeukens: klik hier voor meer informatie

Showroomkeukens in Hengelo

Keukenstudio Regio Oost biedt u ook graag verschillende showroomkeukens aan. Deze keukens zijn nieuw, compleet én besparen u geld. Verder kiest u gemakkelijk uit verschillende designs, zodat er altijd een showroomkeuken te vinden is dat past bij uw voorkeuren.

Showroomkeukens: klik hier voor meer informatie

Een keukenrenovatie in Hengelo

Keukenstudio Regio Oost biedt u ook de keuze om uw keuken te laten renoveren door onze professionals. Voor wiens keuken een opfrisbeurt kan gebruiken, maar geen budget heeft om deze gloednieuw aan te schaffen. Zo vervangen wij enkele aspecten van uw huidige keuken, zodat deze als nieuw voelt. Er is veel mogelijk om een moderne sfeer te creëren in uw huidige keuken.

Keukenrenovatie: klik hier voor meer informatie

Bezoek onze showroom
Keukenstudio Regio Oost: een begrip in Hengelo

Dankzij onze ervaring en expertise is Keukenstudio Regio Oost een begrip geworden in Hengelo en omgeving. Wij bieden u graag nieuwe, designvolle en kwalitatief goede keukens aan, zodat u altijd en overal kunt genieten van onze services. Wij maken altijd gebruik van vooropstaande merken, zodat de kwaliteit nooit verloren gaat. Daarnaast staan uw voorkeuren en budget bij ons altijd voorop. Wij begrijpen dat het kopen van een keuken een grote investering is en daarom helpen wij u graag om een verstandige keuze te maken. Door de loop van de jaren hebben wij al veel klanten mogen helpen met het realiseren van echte droomkeukens: neemt u vooral eens een kijkje bij onze vorige projecten.

Ideeën voor uw keuken
Onze recente projecten
Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Ontwerp en realisatie: Identiteit.