Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
Op zoek naar een moderne keuken met grijstinten?

Moderne keuken grijs

Grijs een saaie kleur? Welnee! Het absorbeert evenveel licht als het uitstraalt en maakt het de perfecte tint om te combineren met andere kleuren. Deze combinatie van wit en zwart heeft een breed scala aan verschillende tonen, van het donkere antraciet dat een echt statement in je keuken maakt tot subtle grey dat het geheel een rustieke uitstraling geeft. Van landelijk tot design of moderne keuken: de perfecte tint grijs zorgt ervoor dat uw nieuwe keuken perfect uit de verf komt.  

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uw droomkeuken samenstellen

U betrekt een nieuw huis of uw huidige keuken is dringend toe aan een opfrisbeurt. Misschien heeft u nog geen enkel idee welke stijl uw nieuwe keuken gaat hebben, of heeft u uw droomkeuken al volledig uitgewerkt in een moodboard. Voordat de realisatie van de keuken daadwerkelijk gaat beginnen, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten:

Wat is uw keukenstijl?

U kunt kiezen uit een breed scale aan keukenstijlen. Op deze pagina vertellen we u graag meer over de grijze moderne keuken. De stijl die u kiest, valt of staat met de juiste kleuren en apparatuur. Daarom geven we u graag meer tips over de inrichting van dit type keuken. 

Wilt u een geheel nieuwe keuken, of gaat u restylen?

Van keukenrenovatie tot showroomkeuken en volledig, eigen samengestelde keuken. Wat uw wens ook is, wij denken hier graag in mee. 

Hoeveel ruimte is er beschikbaar?

De belangrijkste vraag is natuurlijk hoeveel ruimte er in de keuken is. Wordt het een kleine L-vorm showroomkeuken of bijvoorbeeld voor een moderne keuken met kookeiland? Zorg dat u vooraf de keuken heeft opgemeten, dat helpt ons in het advies om de ruimte optimaal te benutten.

Welke keukenapparatuur heeft u nodig?

De juiste apparatuur maakt of breekt de stijl van uw keuken. In een moderne keuken is de nieuwste apparatuur een absolute must. 

  Uw grijze moderne keuken combineren met het juiste keukenblad

  Bij een moderne keuken denkt u misschien al gauw aan hoogglans wit of mat zwart. Dat zijn inderdaad gangbare kleuren en structuren, maar het kan dus ook anders. Door de kleur grijs te combineren met wit of zwart, geeft u uw keuken alsnog een moderne uitstraling. Verwerk bijvoorbeeld grijs beton van het keukenwerkblad in uw zwarte keuken of kies voor grijze kasten en lades, gecombineerd met een zwart Bokmerk keukenblad. Naast deze varianten bieden we nog een breed assortiment aan verschillende bladen die uitstekend gecombineerd kunnen worden met uw grijze keuken. 

  keukenapparatuur

  De juiste apparatuur in uw grijze keuken

  U kunt eindeloos combineren met onze werkbladen, stijlen en apparatuur om uw (grijze) moderne droomkeuken samen te stellen. Bij een moderne keuken hoort ook de nieuwste apparatuur. Geef een contrasterend effect aan uw moderne grijze keuken met een zwarte Smeg koelkast of kies voor een zwarte kraan van Novy

  Uw moderne keuken renoveren of volledig vernieuwen?

  U heeft volledig grip op uw eigen budget doordat u kunt kiezen voor een keukenrenovatie of het volledig vernieuwen van uw keuken. Het voordeel van een nieuwe keuken is dat u start met een leeg canvas: geen idee is te gek en u kunt alle kanten op. Misschien is dat een beetje beangstigend, maar gelukkig zijn onze specialisten daar om u te voorzien van advies op het gebied van styling. 

  De beschikbare ruimte

  Van kleine keuken tot volledige woonkeuken: het is allemaal mogelijk. Heeft u veel ruimte, dan zorgt een kookeiland voor een goede opvulling van uw nieuwe keuken. Wanneer u minder ruimte heeft, maar niet wilt besparen op kookgenot, kunnen we gebruikmaken van slimme oplossingen binnen uw keuken. Vraag hierover meer informatie aan. 

  Bezoek onze showroom
  Een moderne keuken met grijstinten van Keukenstudio

  Bij Keukenstudio helpen we u graag bij het ontwerpen van uw nieuwe, grijze keuken. Vanaf scratch op papier zetten tot aan het tot leven brengen van uw ideeën. Onze ontwerpers hebben jarenlang ervaring in het ontwerpen van unieke stijlen en denken daarom graag met u mee. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Plan direct een afspraak met ons. 

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.