Klanten waarderen ons met een 9.1 114 reviews Bekijk alle reviews

Maak kennis met BORA’s nieuwste topper: BORA Pure

24 mei 2019
Maak kennis met BORA’s nieuwste topper: BORA Pure

Waar u vroeger bij het designen van een nieuwe keuken nog werd beperkt door een grote afzuigkap, is dit dankzij BORA niet langer het geval. BORA heeft namelijk een ideale oplossing bedacht om het koken én de afzuiging samen te voegen: geïntegreerde kookplaatafzuiging. Kookdampen hebben geen schijn van kans - zeker niet met één van de nieuwste kookplaten in het assortiment. In deze blog ziet en leest u alles over de bijzondere BORA Pure, die al vele malen in de prijzen is gevallen.

BORA Pure in video

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Daarom beginnen wij dit blogartikel met een inspirerend filmpje.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=TasTdVKLyBk{/youtube}

De vijf belangrijkste voordelen van BORA Pure

Bent u na het bekijken van de video benieuwd geworden naar de voordelen van BORA Pure voor uw keuken? Die lijst met voordelen is lang. Heel lang. Daarom hebben wij hieronder de vijf belangrijkste voordelen voor u op een rijtje gezet.

1. Gemakkelijke bediening

De BORA Pure is zeer gemakkelijk te bedienen. De reden daarvoor? De intuïtieve sControl-bediening. Dankzij deze unieke verticale slider hoeft u niets meer te doen dan met uw vinger omhoog of omlaag te bewegen of het veld aan te tikken. Alle belangrijke functionaliteiten zijn zo gemakkelijk te activeren.

2. Recirculatie

Zoals u al in onze blog over het verduurzamen van uw keuken kon lezen is vanaf 2021 in nieuwbouwwoningen een recirculatiefilter in afzuigkappen verplicht. Bij een recirculatiefilter worden de kookdampen door de filter gezogen en geneutraliseerd. De geurloze en schone lucht wordt vervolgens weer de keuken ingeblazen. Er gaat dus geen warmte meer verloren. In de BORA Pure is deze recirculatiefilter ook meegenomen. De efficiënte actieve-koolfilter die in de Pure geurtjes geneutraliseerd is bovendien zeer gemakkelijk te vervangen.

3. Koken in stilte

Alledaagse afzuigkappen zorgen voor een hinderlijk geluidniveau. BORA Pure is juist bijzonder stil - ook op hoge vermogensniveaus. Dit is te danken aan de optimale luchtgeleiding en de extreem stille motor. Koken in stilte? Dankzij BORA is het mogelijk.

4. Automatische regeling

Het vermogen van de afzuiging wordt tijdens het koken automatisch bijgesteld naar uw kookgedrag van dat moment. U hoeft nooit zelf in te grijpen en kunt uw aandacht te allen tijde bij het koken houden.

5. Gemakkelijk te reinigen

Het reinigen van een conventionele afzuigkap is een tijdrovende klus. De onderdelen van BORA Pure die in contact komen met kookdampen (en dus regelmatig schoongemaakt moeten worden) zijn juist gemakkelijk te verwijderen. Bovendien kunnen deze onderdelen gewoon in de vaatwasser. Wel zo gemakkelijk.

Even tussendoor… Hoe werkt geïntegreerde afzuiging?

Wellicht denkt u inmiddels: “Fijn, al die voordelen, maar hoe werkt geïntegreerde afzuiging eigenlijk?” Een begrijpelijke vraag, want deze manier van afzuigen is nog steeds relatief nieuw. Gelukkig heeft BORA een mooie video gemaakt waarin dit wordt uitgelegd. In onderstaande video ziet u goed hoe de kookdampen door de BORA Pure worden afgezogen.

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=YegacLXYjsQ{/youtube}

Het design van BORA Pure

Een onderwerp dat we tot nu toe in deze blog nog niet besproken hebben, is design. Goed om te weten: qua design staat BORA Pure voor puristisch, strak en minimalistisch. En de Pure is bovendien naar uw eigen persoonlijke wensen aan te passen. De instroomsproeier is namelijk verkrijgbaar in vijf trendy kleuren. Hieronder ziet u enkele mogelijkheden.

BORA Pure blauw

BORA Pure oranje

BORA Pure rood

De zwarte BORA Pure is een variant waar we kort wat extra aandacht aan willen geven. Deze variant is perfect afgewerkt én helemaal van deze tijd. Zwarte keukens zijn momenteel namelijk erg populair. Denkt u er ook aan om een dergelijke keuken aan te schaffen? Dan is deze (randloze!) zwarte kookplaat met geïntegreerde afzuiging een ideale keuze.

BORA Pure zwart

BORA Pure in het echt bekijken?

Bent u voor uw nieuwe keuken op zoek naar een innovatief kooksysteem dat perfect in uw moderne droomkeuken past en waarmee u van vele voordelen kunt genieten? In de showroom van Keukenstudio Regio Oost kunt u de BORA Pure met uw eigen ogen bekijken. Uiteraard kunt u hier ook al uw persoonlijke wensen met onze adviseurs bespreken. Maak vrijblijvend een afspraak en kom langs in onze keukenshowroom in Rijssen.

Bron foto’s en video’s: BORA.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.