Klanten waarderen ons met een 9.0 92 reviews Bekijk alle reviews
Uw keukenstudio

Uw keuken op maat

Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt.
Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan uw wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Betrokkenheid en betrouwbaarheid zitten in ons DNA. En ook service staat bij onze keukenstudio in Rijssen hoog in het vaandel, zónder dat u daarvoor hoeft te betalen. Wij vinden het namelijk niet meer dan normaal dat wij tot het uiterste gaan om uw droomkeuken op maat te maken.
Maatwerk

Uw keuken laten ontwerpen

In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar.
Zoekt u een keuken in landelijke stijl? Of kiest u voor een moderne keuken op maat of een luxe design keuken? Onze keukenspecialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En of u nu kiest voor inbouwapparatuur van onze standaard merken of van één van onze unieke merken (denk aan Gaggenau, Bora en PITT cooking): bij Keukenstudio Regio Oost krijgt u altijd de beste kwaliteit. Tijdens het ontwerpen van uw keuken kijkt u met ons mee op een unieke 3D Living Wall. Door deze presentatiewand van 2 bij 3 meter krijgt u het idee dat u zo uw droomkeuken binnen stapt.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media