Klanten waarderen ons met een 9.2 45 reviews Bekijk alle reviews

Klantenservice bij Keukenstudio Regio Oost

Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan uw wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Betrokkenheid en betrouwbaarheid zitten in ons DNA. En ook klantenservice staat bij onze keukenstudio in Rijssen hoog in het vaandel, zónder dat u daarvoor hoeft te betalen. Wij vinden het namelijk niet meer dan normaal dat wij tot het uiterste gaan om uw droomkeuken op maat te realiseren.

Contact met onze klantenservice

Uiteraard doen wij er vanuit Keukenstudio Regio Oost alles aan om uw nieuwe keuken feilloos op te leveren. Mocht er echter na verloop van tijd toch een storing in de keuken of de keukenapparatuur ontstaan, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Ook wanneer er problemen zijn, zijn wij namelijk voor u beschikbaar en komen wij gemaakte afspraken na.

Contactgegevens klantenservice Keukenstudio Regio Oost

Onze klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer (0548) 530 340 of via e-mail, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op!

23 november: ATAG kookdemo

Haal het beste uit jouw kookkwaliteiten en ervaar hoe een professionele kok de keukenapparatuur van ATAG gebruikt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Uiteraard komen ook een aantal heerlijke gerechten op tafel (met de combi-stoomoven en ook sous-vide bereiding). Toegang is gratis! Kom dus kijken, leren en proeven op zaterdag 23 november (10:30 -16:00 uur) bij Keukenstudio Regio Oost!