Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
Op zoek naar een nieuw keuken?

Keukens Wierden

Woont u in of in de omgeving van Wierden en bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Dan zit u op deze pagina goed. Keukenstudio is namelijk een begrip in en rondom Wierden. Van compleet nieuwe designkeuken tot keukenrenovatie: wij laten uw droomkeuken werkelijkheid worden. Laat u op deze pagina inspireren door de verschillende keukenstijlen. 

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Industriële keukens in de regio Wierden

Warme tinten, houten kastjes, zwarte greepjes en kranen. Een typisch voorbeeld van de industriële keuken. In dit type keuken wordt zwart (staal) vaak gecombineerd met hout. Strak, maar wel met een warme uitstraling. Laat u verrassen door onze industriële keukens.

Lees meer over industriële keukens

Landelijke keukens in de regio Wierden

Een landelijke keuken staat voor warmte en gezelligheid. Wanneer u een oude woning of boerderij bezit, is dit type keuken perfect voor uw woning. Maar ook wanneer u in een nieuwbouwhuis woont kunt u prima de landelijke sfeer in huis halen. Wist u dat u landelijk ook prima met industrieel kan combineren? Uw landelijke keuken krijgt dan een ‘rauw’ randje. We vertellen u er meer over op de pagina over de industriële landelijke keuken.

Lees meer over landelijke keukens

Designkeukens

Eigentijds, eigenzinnig en voorzien van de nieuwste technologische snufjes. De designkeuken is meestal niet voor één gat te vangen. Het kan een combinatie van modern en klassiek zijn waarbij designapparatuur het geheel afmaakt. Contrasterende kleuren, hoogglans meubels en een strakke afwerking zijn typerend voor deze keukenstijl. 

Lees meer over design keukens

Deze en andere keukenstijlen kunt u geheel naar wens samenstellen. Kies de stijl, bepaal welk keukenblad erop moet komen te liggen en maak het af met het juiste apparatuur. De kosten van een keuken op maat hangt af waar de keuken aan moet voldoen: dit heeft u dus helemaal zelf in de hand. 

  Standaard keukens

  Niet zelf een volledig nieuwe keuken samenstellen, maar liever de keuze en daarmee het budget beperken? Kies dan voor een keukenrenovatie, showroom- of starterskeuken

  Showroomkeukens

  Voorzien van alle gemakken, die showroomkeukens. Ze zijn geschikt voor huishoudens met de juiste keukenmaten. Voor een zachte prijs kunnen deze showroomkeukens binnen no-time bij u geplaatst worden zonder wachttijden. Kleine aanpassingen kunnen in overleg worden toegepast. 

  Starterskeukens

  Starterskeukens zijn ideaal voor -zoals de naam al verraadt- starters op de woningmarkt. In een eerste huis is het meestal geen prioriteit om een luxe keuken te hebben. Bij starterskeukens ligt de focus op een keuken met de juiste basisapparatuur en praktische uitrusting. 

  Een keukenrenovatie in Wierden

  Bent u blij met uw huidige keuken, maar kan het uiterlijk wel een opfrisbeurt gebruiken? Het voordeel van een keukenrenovatie is dat de rommel beperkt blijft. De oude keuken hoeven we niet uit te slopen, maar onderdelen worden vervangen. Denk aan nieuwe kastjes of grepen, andere apparatuur of een nieuw keukenblad. Wij komen graag uw keuken renoveren in Wierden of omgeving. Vraag naar de mogelijkheden.

  Bezoek onze showroom
  Keukenstudio: een begrip in Wierden en omstreken

  Een keuken is een flinke investering en koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Wij begrijpen dat kwaliteit belangrijk is en dat u een eerlijke prijs wilt betalen voor deze grote investering. Met onze jarenlange ervaring houden wij rekening met uw wensen en budget, zodat uw droomkeuken gerealiseerd wordt. Benieuwd naar de mogelijkheden of uw keuken tot leven laten komen door middel van een mooi ontwerp? Laat u inspireren door onze experts

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.