Klanten waarderen ons met een 9.1 39 reviews Bekijk alle reviews
  • design-keuken-002
  • landeijke-keuken-003
  • keukenstudio-showroom-10
  • keukenstudio-showroom-08
  • keukenstudio-showroom-13
  • keukenstudio-showroom-14
  • moderne-keuken-001
  • landeijke-keuken-001
  • moderne-keuken-05
  • landeijke-keuken-004
  • keukenstudio-showroom-06
  • moderne-keuken-01
  • keukenstudio-showroom-05
  • keukenstudio-showroom-12
  • moderne-keuken-04
  • moderne-keuken-02
  • keukenstudio-showroom-02
  • moderne-keuken-06
  • keukenstudio-showroom-03
  • keukenstudio-showroom-04
  • keukenstudio-showroom-01
  • design-keuken-01
  • keukenstudio-showroom-09
  • moderne-keuken-03
  • landeijke-keuken-002
  • keukenstudio-showroom-11

3 tips voor het slim indelen van uw keuken

Het indelen en inrichten van een nieuwe keuken kunt u het beste vergelijken met een puzzel. U heeft te maken met de beschikbare ruimte, maar ook met alle meubels en apparaten die zowel praktisch als esthetisch een goed plekje in uw keuken verdienen.

In een eerste adviesgesprek bij Keukenstudio Regio Oost brengen wij daarom graag de bij u beschikbare ruimte in kaart. Vervolgens bespreken wij de mogelijkheden qua indeling met u, waarbij wij rekening houden met de benodigde doorloopruimte en de routing in de keuken. Onze adviseurs onderscheiden hierbij vijf verschillende zones: voorraad, opbergen, voorbereiden, koken en spoelen en afval. Zo komen wij, samen met u, tot de meest praktische keukenindeling die u binnen uw woning realiseerbaar is.

Uw keuken slim indelen

Wat kunt u zelf doen aan een slimme keukenindeling? Lees de drie tips in deze blog.

Tip 1: bewaar de spullen daar waar u ze gebruikt

Plaats kookgerei, kruiden en oliën in de buurt van de kookplaat. Zet de messen en snijplanken in de buurt van u altijd de groenten of het vlees snijdt. En plaats de afwasborstel en het afwasmiddel in de buurt van de gootsteen. Op deze manier heeft u uw keukengerei en schoonmaakspullen altijd snel bij de hand.

Tip 2: richt kasten en lades overzichtelijk in

Gebruik verdelers om lades in te richten, gebruik rekjes en mandjes om etenswaren geordend te bewaren en kies voor een bestekbak waar u al uw bestek in kunt doen. Zo benut u de beschikbare ruimte efficiënt en houdt u uw keuken overzichtelijk.

Tip 3: creëer extra opbergruimte

Heeft u een kleine keuken? Met deze tip kunt u gemakkelijk extra opbergruimte creëren. Bijvoorbeeld door lades te maken onder de bank van uw eettafel. Of door haakjes op zogenaamde ‘verloren plaatsen’ te bevestigen (denk aan de onderkant van de keukenkastjes). En wat vindt u ervan om uw pannen aan het plafond te hangen?

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op!

Najaars demo's!

Keukenstudio Regio Oost laat u graag kennismaken met nieuwe keukenapparatuur en de nieuwste keukentechnieken. Breng gerust uw familieleden, vrienden of kennissen mee.

Meer info