Klanten waarderen ons met een 9.1 39 reviews Bekijk alle reviews
  • keukenstudio-showroom-11
  • keukenstudio-showroom-01
  • design-keuken-01
  • landeijke-keuken-003
  • keukenstudio-showroom-04
  • keukenstudio-showroom-02
  • moderne-keuken-06
  • landeijke-keuken-004
  • keukenstudio-showroom-14
  • keukenstudio-showroom-10
  • moderne-keuken-001
  • moderne-keuken-03
  • moderne-keuken-02
  • keukenstudio-showroom-03
  • moderne-keuken-04
  • keukenstudio-showroom-06
  • keukenstudio-showroom-12
  • landeijke-keuken-002
  • keukenstudio-showroom-13
  • design-keuken-002
  • keukenstudio-showroom-05
  • landeijke-keuken-001
  • keukenstudio-showroom-08
  • keukenstudio-showroom-09
  • moderne-keuken-05
  • moderne-keuken-01

Koken met de Quooker Flex + recept voor heerlijke pasta

Doordeweekse dagen zijn vaak druk en vol, snel aan tafel zitten is dan wel zo fijn. De nieuwe Quooker Flex, een kokendwaterkraan met soepele uittrekslang voor warm en koud water, helpt u bij het bereiden van snelle en lekkere gerechten. Bijvoorbeeld: zonder Quooker kost het gemiddeld 10 minuten om een pan water voor pasta aan de kook te brengen. Mét een Quooker heeft u binnen 1 seconde kokend water. Heeft u al een Quooker Flex in huis? Maak dan binnen no-time onderstaand pastarecept.

Koken in no-time

Voor het koken van de pasta voor deze gezonde homemade pasta bespaart u met een Quooker flink wat tijd. U hoeft niet meer te wachten op uw waterkoker en heeft geen fornuis vol pannen met water dat aan de kook moet raken. Dankzij de uittrekslang van deze nieuwe Quooker Flex wast u bovendien gemakkelijk de groenten schoon. En ook het laatste klusje na het diner is zo gedaan: de vieze vaat spoelt u in no-time schoon.

Koken met de Quooker Flex + recept voor heerlijke pasta

Recept voor pasta met homemade tomaten-gehaktsaus (4 personen)

Ingrediënten

  • 100 gram spekblokjes
  • Olijfolie
  • 1 grote ui, fijn gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 theelepel gedroogde rozemarijn
  • 350 gram rundergehakt
  • 1 grote courgette
  • 8 zongedroogde tomaatjes
  • 400 gram gepelde tomaten uit blik
  • 400 gram passata
  • 1 grote eetlepel gedroogde oregano
  • Zeezout en zwarte peper
  • 75 tot 100 gram pasta per persoon (bijvoorbeeld macaroni of penne)

Bereiding

  1. Verhit een ruime braadpan zonder olie en bak hierin de spekjes in hun eigen vet mooi bruin.
  2. Voeg een klein scheutje olijfolie en de gesnipperde ui toe. Pers de teentjes knoflook boven de pan en fruit dit samen met de ui even aan.
  3. Bestrooi het mengsel met de gedroogde rozemarijn en bak dit even mee.
  4. Voeg het gehakt toe en bak dit rul.
  5. Was ondertussen de courgette goed schoon met koud water uit uw Quooker Flex en snijd de groente daarna in blokjes.
  6. Voeg de blokjes courgette toe en bak dit ongeveer 5 minuutjes mee.
  7. Snijd ondertussen de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes.
  8. Voeg de stukjes zongedroogde tomaat, de gepelde tomaten en de passata toe en bestrooi het geheel met de gedroogde oregano, zeezout en zwarte peper (naar smaak).
  9. Druk de gepelde tomaten goed kapot met een spatel.
  10. Laat de saus 15 tot 20 minuten zachtjes pruttelen; blijf wel af en toe roeren.
  11. Vul een pan met ruim kokend water uit de Quooker Flex en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  12. Serveer de pasta met de tomaten-gehaktsaus en eventueel wat Parmezaanse kaas.
Eet smakelijk!

Dit is een recept van foodblog opdeproefbij.nl.

Tags: Recepten, Keukenapparatuur

Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op!

Najaars demo's!

Keukenstudio Regio Oost laat u graag kennismaken met nieuwe keukenapparatuur en de nieuwste keukentechnieken. Breng gerust uw familieleden, vrienden of kennissen mee.

Meer info