Klanten waarderen ons met een 9.5 23 reviews Bekijk alle reviews
  • keukenstudio-showroom-06
  • keukenstudio-showroom-09
  • keukenstudio-showroom-05
  • keukenstudio-showroom-14
  • landeijke-keuken-004
  • keukenstudio-showroom-03
  • moderne-keuken-02
  • moderne-keuken-01
  • keukenstudio-showroom-08
  • landeijke-keuken-002
  • keukenstudio-showroom-11
  • keukenstudio-showroom-04
  • landeijke-keuken-001
  • moderne-keuken-03
  • keukenstudio-showroom-12
  • design-keuken-01
  • moderne-keuken-05
  • landeijke-keuken-003
  • keukenstudio-showroom-02
  • keukenstudio-showroom-01
  • moderne-keuken-04
  • keukenstudio-showroom-10
  • moderne-keuken-06
  • design-keuken-002
  • moderne-keuken-001
  • keukenstudio-showroom-13
Ontdek de voordelen van de Quooker Flex

Ontdek de voordelen van de Quooker Flex

De Quooker is wellicht geen noviteit meer, maar de Quooker Flex wel! Deze nieuwste kokendwaterkraan in de Quooker-familie is uitgerust met een soepele uittrekslang voor warm en koud water. Van het wassen van uw verse groenten tot het afspoelen van vieze borden na het eten, van een glaasje koude ranja tot een kopje hete thee, van het koken van pasta tot het snel ontvellen van tomaten, van het schoonspoelen van uw snijplanken tot het schoon houden van uw spoelbak… U begrijpt het waarschijnlijk al, de Quooker Flex is multi-inzetbaar. Bovendien bespaart u met de Quooker Flex tijd, energie én water.

Lees meer

Flexinductie: grote kookvlakken, groot kookgenot

Flexinductie: grote kookvlakken, groot kookgenot

De wereld om ons heen wordt dankzij allerlei innovaties steeds iets comfortabeler. Een belangrijke innovatie op het gebied van kookplaten is bijvoorbeeld flexinductie. Hiermee zet u uw pan waar u dat maar wilt op de kookplaat. Magnetische velden zorgen er vervolgens voor dat de hitte rechtstreeks naar de pan wordt overgedragen en dat de kookplaat verder niet verhit wordt. De kookplaat wordt alleen warm daar waar de pan warmte afstoot. Dit heeft een comfortabele en efficiënte manier van koken als gevolg.

Lees meer

Sous vide koken in uw stoomoven: hét recept voor de beste steak

Sous vide koken in uw stoomoven: hét recept voor de beste steak

De sous vide-kooktechniek, waar we kort geleden al een blog over schreven, is dé techniek voor het bereiden van de perfecte steak. En dat kan ook in uw stoomoven! Met sous vide bereidt u iedere keer weer uw biefstuk op precies de juiste temperatuur (een perfect rosé gebakken biefstuk van 56 graden) en door de lage temperatuur verliest uw vlees vrijwel geen smaak. Wat lekkere smaakmakers erbij - bijvoorbeeld verse kruiden of een balsamico-honingsaus - en u zet een heerlijk stukje vlees op tafel. Natuurlijk delen wij graag het recept met u.

Lees meer

Keukeninspiratie: een moodboard maken op Pinterest

Keukeninspiratie: een moodboard maken op Pinterest

Pinterest is wellicht voor u nog onbekend terrein, en daar brengen wij graag verandering in. Met een oneindig aantal foto’s is dit namelijk het perfecte platform om inspiratie op te doen voor uw nieuwe keuken. Zo weet u al voordat u bij onze keukenshowroom naar binnen stapt goed wat u mooi vindt. Handig voor uzelf, maar ook voor ons! Wij leggen u in deze blog daarom graag uit hoe u met Pinterest de mooiste moodboards kunt maken.

Lees meer

Siemens lanceert nieuw assortiment vaatwassers

Siemens lanceert nieuw assortiment vaatwassers

Op 1 april aanstaande introduceert Siemens een geheel nieuw assortiment inbouw vaatwassers. Dit nieuwe assortiment is qua design, bedieningspanelen en korven compleet geüpgrade. Ook zijn deze nieuwe vaatwassers standaard voorzien van verschillende innovatieve programma’s en opties.

Lees meer

Het nieuwe koken: sous vide

Het nieuwe koken: sous vide

Gezond, gemakkelijk en zonder al teveel poespas. Dat is sous vide koken, ook wel bekend als vacuüm koken. Bij sous vide koken (dé kooktrend van 2017) wordt het voedsel vacuüm verpakt en vervolgens in een waterbad op een lage temperatuur langzaam en gelijkmatig gegaard. In de professionele keuken wordt deze kooktechniek van de Franse chef-kok George Parlus al jaren veelgebruikt. Ook thuis kunt u uw eten heel goed sous vide bereiden, en wel in de stoomoven. Vooral voor het bereiden van vis, vlees en groenten is het ideaal.

Lees meer

  • 1
  • 2
Heeft u een vraag?

Neem dan contact met ons op!