Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
Op zoek naar een Parallel keuken?

Parallel keuken

Het realiseren van de perfecte keuken begint bij het kiezen van een geschikte opstelling. Door een juiste indeling te kiezen, bent u namelijk in staat om een ruimte perfect te benutten. Keukenstudio Regio Oost is bekend met de diverse keukenopstelling en daarom denken wij graag met u mee. Wellicht dat een parallel keuken een geschikte oplossing is voor uw situatie.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wat is een parallel keuken?

Een parallel keuken laat zich kenmerken door twee rechte, losse keukens die tegenover elkaar geplaatst worden. Hier zit een ruime doorgang tussen, waardoor u profiteert van veel bewegingsvrijheid. Het is een geweldige opstelling, aangezien u de ruimte zo optimaal kunt benutten en tegelijkertijd een doorloop behoudt. Zo kiezen veel huishoudens voor een parallel keuken wanneer zij beschikken over een brede gang tussen de woon- en eetkamer. Op deze manier worden de verschillende kamers met elkaar verbonden, zonder dat de doorloop wordt versperd.

Keukenstudio Regio Oost: voor een maatwerk parallel keuken

Bij Keukenstudio Regio Oost gaan wij tot het uiterste om dromen werkelijkheid te laten worden. Wij begrijpen namelijk dat het aanschaffen van een nieuwe keuken een grote investering is. Hoe fijn is het dan dat uw gloednieuwe parallel keuken voldoet aan al uw wensen en behoeften?

Zo kunt u bij ons terecht voor maatwerk parallel keukens. Wij brengen graag uw situatie in kaart om een perfecte oplossing te creëren. Zo bepaalt u de woonstijl en kleur, om zo de parallel keuken van uw dromen te realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan een afspraak in voor uw maatwerk parallel keuken. U bent van harte welkom in onze keukenstudio.

Kiezen uit verschillende woonstijlen en kleuren

Hoe ziet uw ideale parallel keuken eruit? Laat uw dromen werkelijkheid worden bij Keukenstudio Regio Oost.

Zo kunnen wij uw parallel keuken opleveren in iedere gewenste stijl. Of u nou fan bent van een landelijke sfeer, of liever een recht lijnenspel creëert met een moderne look: wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Ook kunnen wij uw parallel keuken voorzien van uw favoriete kleurenpallet, middels ons vakkundige spuit- en lakwerk.

Wij gaan graag het gesprek met u aan. Plan een afspraak in en breng een bezoek aan onze studio in Rijssen.

  Parallel keuken ontwerpen: waar op letten?

  Is een parallel keuken iets voor u? En wilt u graag een maatwerk keuken realiseren? Bij het ontwerpen van een parallel keuken komen er verschillende factoren kijken, waar u zeker rekening mee zult moeten houden.

  Om een goede doorloop in stand te houden, is het aan te raden om een minimale breedte van 120 centimeter in gedachten te houden. Zo profiteert u van voldoende ruimte om langs elkaar te lopen en de deurtjes van uw kasten te openen. Wilt u juist een brede doorgang creëren? Dan bent u in staat om te spelen met de diepte van uw keukenkasten en werkbladen. Zo profiteert u van meer berg- en werkruimte. Bij het indelen van een parallel keuken is het daarnaast goed om de zogenoemde werkdriehoek prioriteit te geven. De afstand tussen uw kookplaat, wasbak en koelkast dient namelijk minimaal te zijn. Zo heeft u namelijk alles binnen handbereik en hoeft u zo min mogelijk stappen te zetten.

  Bij Keukenstudio Regio Oost denken wij graag met u mee. Neem gerust eens contact op en maak gebruik van ons persoonlijke advies.

  Bezoek onze showroom
  Een Parallel keuken van Keukenstudio Regio Oost

  Kortom: bij Keukenstudio Regio Oost bent u zeker aan het juiste adres voor het realiseren van uw parallel droomkeuken. Dankzij onze ervaring en expertise is er altijd een parallel keuken te vinden die past bij uw wensen en voorkeuren. Niet overtuigd? Laat u in dat geval inspireren door onze voorgaande keukenprojecten.

  Wilt u beschikken over de parallel keuken van uw dromen? Laten we in dat geval een afspraak maken. Zo komt u in contact met onze ervaren medewerkers, die op basis van uw wensen en voorkeuren tot een prachtig totaalplaatje zullen komen.

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.