Klanten waarderen ons met een 9.1 123 reviews Bekijk alle reviews
Een minimalistische keuken van A tot Z

Minimalistische keuken

U heeft de keuze gemaakt: een minimalistische keuken. Maar welke stappen gaat u nu nemen? En waar moet u rekening bij houden zodra u een minimalistische keuken wilt aanschaffen?

Bij Keukenstudio Regio Oost werken wij volgens een stappenschema, om uw minimalistische keuken te realiseren. In slechts drie stappen zorgen wij ervoor dat u snel gebruikt kunt maken van een prachtige keuken, volgens uw wensen en voorkeuren. Wij vertellen u graag meer over dit traject, dat al begint zodra u onze keukenstudio binnen stapt.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Stap 1: bepaal uw stijl

Laten we beginnen bij het begin. Allereerst zult u uw stijl moeten bepalen. Uiteraard wilt u een minimalistische keuken, maar er zijn meer aspecten waar u rekening mee zult moeten houden. Om een op maat gemaakte keuken te realiseren, is het belangrijk dat u weet wat u mooi en praktisch vindt. Welk keukenapparatuur past het best bij uw situatie? Wilt u liever koken op gas, of past inductie beter bij uw voorkeuren? Welk kleurenpallet komt het best overeen met uw huidige interieur? Kortom: genoeg aspecten waar u over na moet denken.

Om de stijl van uw minimalistische keuken te bepalen, kunt u het best veel inspiratie op doen. Laat u bijvoorbeeld inspireren door onze eerdere projecten, of kom langs bij onze showroom om onze keukens te bewonderen. Houd u s.v.p. rekening met de huidige Coronamaatregelen. Op dit moment is de showroom gesloten vanwege de geldende lockdown.

  Stap 2: een 3d-ontwerp

  Stap 1 is geslaagd: u heeft uw stijl kunnen bepalen. Wellicht heeft u zelf voldoende inspiratie opgedaan, of heeft u zich laten adviseren door onze medewerkers. De volgende stap in ons traject is het realiseren van een 3d-ontwerp van uw minimalistische keuken. Tijdens een adviesgesprek bepalen we graag met u de ideale opstelling en wordt er een plattegrond gemaakt. Dit alles zetten wij om tot een realistisch 3d-ontwerp, zodat u uw nieuwe minimalistische keuken met eigen ogen kunt ervaren. Uiteraard gaan wij uit van uw wensen, voorkeuren en budget. Gaat u akkoord met het ontwerp en de offerte? Dan gaan we graag met u verder naar de laatste stap.

  Stap 3: een volledige verbouwing

  De laatste stap is de volledige verbouwing van uw minimalistische keuken. Wij sturen onze medewerker naar u toe, om uw keuken in te meten. Nadat wij de exacte maten van uw keuken hebben opgemeten, gaan wij over tot het bestellen. En na ongeveer 4 maanden is uw nieuwe minimalistische keuken klaar voor montage.

  Op zoek naar een bedrijf die uw nieuwe keuken van A tot Z kan aanleggen? Ook dan kunt u terecht bij Keukenstudio Regio Oost. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het plannen en regisseren van de gehele keukenverbouwing. Zo ontzorgen wij u als klant, zodat u snel kunt genieten van een kwalitatief goede minimalistische keuken.

  Bezoek onze showroom
  Ideeën opdoen voor uw minimalistische keuken

  Het aanschaffen van een nieuwe keuken is een heuse investering. Zo wilt u uiteraard de juiste keuzes maken. Om zo een minimalistische keuken te realiseren die écht voldoet aan uw wensen en voorkeuren. Wilt u ideeën opdoen voor uw nieuwe minimalistische keuken? Dat kan bij Keukenstudio Regio Oost.

  Allereerst kunt u een bezoek brengen aan onze keukenshowroom in Rijssen. Hier vindt u diverse prachtige keukens, die u wellicht zullen inspireren. Daarnaast staan onze medewerkers klaar om u te voorzien van persoonlijk advies tijdens uw zoektocht.

  Daarnaast kunt u online een gratis keukencatalogus aanvragen. Hierin vindt u diverse keukens en blijft u op de hoogte van de nieuwste trends. Door het formulier in te vullen, ontvangt u de catalogus gratis in uw mailbox.

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Service & contact
  Bel ons: 0548 53 03 40
  Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.