Klanten waarderen ons met een 9.1 121 reviews Bekijk alle reviews
bijkeuken
Op zoek naar een bijkeuken?

Bijkeuken

Bij Keukenstudio Regio Oost kunt u uiteraard terecht voor een prachtige keuken. Maar wij begrijpen maar al te goed dat u wellicht behoefte heeft aan extra opbergruimte. Veel huishoudens kiezen daarom voor het realiseren van een bijkeuken. Een handige ruimte voor het uitvoeren van huishoudelijke taken en het opbergen van producten die u liever uit het zicht wilt houden. Daarom denken wij graag mee over het ontwerp en de realisatie van de bijkeuken van uw dromen.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wat is een bijkeuken?

De keuken wordt steeds vaker gezien als het middelpunt van een woning. Uiteraard wilt u alsnog al uw voorraden ergens op kunnen slaan, zonder dat uw keuken een puinhoop wordt. Ook houden we liever onze wasmachine en droger uit het zicht. Beschikt uw thuis niet over een kelder? Dan kan het wellicht lonen om een bijkeuken te realiseren.

Een bijkeuken is geschikt voor het uitvoeren van ondersteunende huishoudelijke handelingen. Denk aan het wassen, drogen en strijken van kleding. Echter loont een bijkeuken zich ook perfect voor het opbergen van voorraden en schoonmaakspullen. Een overzichtelijke ruimte, waarbij alles ordelijk wordt bewaard. Wilt u graag meer weten over de voordelige kenmerken van een bijkeuken? Bij Keukenstudio Regio Oost bent u aan het juiste adres voor meer informatie.

Een bijkeuken inrichten

Hoe ziet uw perfecte bijkeuken eruit? Hoewel deze ruimte wellicht niet alle aandacht hoeft op te eisen binnen uw interieur, begrijpen wij bij Keukenstudio Regio Oost dat u uw bijkeuken er wel goed uit wil laten zien. De juiste opstelling kan namelijk zorgen voor een prettige werkomgeving voor het uitvoeren van huishoudelijke taken en het opbergen van de nodige producten. Want wie zegt dat een bijkeuken per definitie rommelig hoeft te zijn? En waarom zouden we dat niet een soortgelijke uitstraling geven als uw keuken? Hoe ziet uw ideale bijkeuken eruit? Keukenstudio Regio Oost denkt graag met u mee. Plan daarom gerust eens een afspraak met ons in.

Beschikt u over een klein oppervlak? Dat is geen probleem. Een rechte opstelling biedt zeker uitkomst. Door kasten te plaatsen die het plafond bereiken, beschikt u over zeer veel opbergruimte. Daarnaast kan het ook een goed idee zijn om een zogenoemde wastoren te realiseren, waarbij de wasmachine en droger op elkaar worden geplaatst. Hoewel open vlakken handig zijn voor het vlug pakken en opruimen van producten, is het zeker ook aan te raden om te kiezen voor kastdeuren. Zo zijn uw huishoudelijke producten en voorraden uit het zicht en oogt uw bijkeuken opgeruimd en netjes.

  Keukenstudio Regio Oost: bijkeukens die écht bij u passen

  Voor de bijkeuken van uw dromen kunt u aankloppen bij Keukenstudio Regio Oost. Wij helpen u graag verder op weg: van de allereerste schets tot de volledige realisatie.

  U kunt een bezoek brengen aan onze keukenstudio in het Overijsselse Rijssen. Hier kunt u naar hartenlust ronddwalen tussen ons huidige aanbod bijkeukens. Laat u inspireren door de verschillende woonstijlen, kleuren en opstellingen. Of ontdek de mogelijkheden van een maatwerk bijkeuken.

  Maak kennis met Keukenstudio Regio Oost en kom gerust eens in contact met ons team.

  Bijkeuken op maat

  Een nieuwe bijkeuken van A tot Z: u bent van harte welkom bij Keukenstudio Regio Oost.

  Zo zijn wij in staat om op basis van uw wensen en behoeften een gloednieuwe bijkeuken te realiseren. Waarbij wij rekening houden met uw huidige situatie en budget. Zo leveren wij uw bijkeuken op in uw gewenste woonstijl en kleur, middels ons deskundige spuit- en lakwerk.

  Wilt u graag een bijkeuken op maat? Het is mogelijk bij Keukenstudio Regio Oost: plan hiervoor gerust een afspraak in.

  Bezoek onze showroom
  Een bijkeuken van Keukenstudio Regio Oost

  Kortom: bij Keukenstudio Regio Oost bent u zeker aan het juiste adres voor het realiseren van uw droom bijkeuken. Dankzij onze ervaring en expertise is er altijd een bijkeuken te vinden die past bij uw wensen en voorkeuren. Niet overtuigd? Laat u in dat geval inspireren door onze voorgaande keukenprojecten.

  Wilt u beschikken over de bijkeuken van uw dromen? Laten we in dat geval een afspraak maken. Zo komt u in contact met onze ervaren medewerkers, die op basis van uw wensen en voorkeuren tot een prachtig totaalplaatje zullen komen.

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.