Klanten waarderen ons met een 9.2 66 reviews Bekijk alle reviews
Showroomkeukens

Handgeschilderde / Eikenhouten showroom keuken

Zeer luxe uitgevoerde topkeuken

Deze keuken mag de showroom verlaten voor: € 13.775,-*

(Nieuwprijs: € 27.185,-)

*De prijs is inclusief btw. De keuken kan worden afgehaald in onze showroom. De keuken is exclusief demontage, vervoer en montage. Deze werkzaamheden kunnen we desgewenst wel voor u uitvoeren (tegen meerprijs). De keuken is zeer scherp in prijs verlaagd. Wijzigingen en/of aanvullingen zijn mogelijk.

Onze showroomkeuken 17 mag het toneel verlaten – voor u een unieke kans om deze zeer luxe uitgevoerde keuken voor een bijzonder interessant bedrag te bemachtigen. De keuken is namelijk uitgevoerd met veel laden en is van zeer hoogwaardige kwaliteit. U vind in deze keuken een compleet set Siemens apparatuur. De onderkasten van deze keuken zijn uitgevoerd in een front van MDF, handgeschilderd in hoogglans RAL9004. De hoge kasten zijn uitgevoerd in massief eiken, wat zorgt voor een schitterende uitstraling. Hierdoor krijgt u een volledig op maat gemaakte keuken.

Keukenapparatuur in deze showroom keuken

De keuken is uitgevoerd met een luxe set Siemens apparatuur, bestaande uit een Inductiekookplaat, Wandschouwkap, Vaatwasser, combi-Oven magnetron met stoomtoevoeging en een koeler, ook is de keuken voorzien van een kokend-waterkraan, zodat u van alle gemakken bent voorzien.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Privacy verklaring. Alle rechten voorbehouden

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Vakantie!

Dit jaar gaan wij van maandag 20 juli tot en met zaterdag 1 augustus dicht. Wij wensen u een hele fijne vakantie toe! Vanaf maandag 3 augustus bent u weer van harte welkom in onze showroom! Service en planning zijn tijdens deze periode telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09.30 -12.00 uur en van 13.00-17.00 uur (donderdagavond tot 21.00 uur) en zaterdag van 09.30-13.00 uur