Klanten waarderen ons met een 9.1 123 reviews Bekijk alle reviews
Op zoek naar een nieuw keuken?

Metalen keuken

De metalen keuken van uw dromen realiseren? Het is mogelijk bij Keukenstudio Regio Oost. Door middel van professioneel spuit- en lakwerk, kunt u beschikken over een metalen keuken. Ook kunt u kiezen uit diverse metalen keukenapparaten. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en voorzien u van persoonlijk advies: kom gerust langs bij onze showroom.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een metalen keuken: is het iets voor u?

Een metalen keuken: is het iets voor uw thuis? Hoewel een keuken vooral praktisch moet zijn, begrijpen wij dat het uiterlijk zeker geen onbelangrijk aspect is. Daarom kunt u terecht bij Keukenstudio Regio Oost om een metalen keuken te creëren, met behulp van professioneel spuit- en lakwerk. Zo beschikt u gemakkelijk en snel over een kleurige keuken.

Wie kiest voor een metalen keuken, kiest voor een industriële en stoere look. Een robuust karakter, maar toch designvol. Het is niet voor niets dat metaal één van de meest geliefde materialen van dit moment is.

Metalen keukenapparatuur

Een nieuwe keuken koopt u wellicht slechts één of twee keer in uw leven. Wij begrijpen dat dit daarom een hele investering is. Wie graag een metalen look wilt toevoegen aan de keuken, zonder gebruik te maken van ons spuit- en lakwerk, heeft de keuze uit een breed aanbod metalen keukenapparatuur. Zo beschikt uw keuken gemakkelijk en snel over een stoer en strak karakter. Daarnaast passen onze metalen keukenapparaten bij ieder interieur: industriëel, landelijk, modern et cetera. Voor de gehele collectie metalen keukenapparatuur kunt u terecht bij onze showroom.

  Keukenstudio Regio Oost: voor uw metalen keuken

  Wilt u beschikken over een metalen keuken? Dan kunt u terecht bij Keukenstudio Regio Oost: bezoek gerust onze showroom in Rijssen. Daar staan onze deskundige medewerkers voor u klaar om u te helpen en te voorzien van persoonlijk advies. Wie een metalen keuken wilt, kiest bij ons altijd voor de hoogste kwaliteit: dankzij professioneel spuit- en lakwerk beschikt u snel en gemakkelijk over een kleurige metalen keuken. Daarnaast kunt u bij ons terecht met ieder budget.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs bij onze keukenshowroom in Rijssen en ontdek het zelf. Daarnaast kunt u gemakkelijk vanuit huis onze projecten op uw eigen gemak bewonderen.

  Maak een afspraak

  Wij zijn er voor iedere klant. Zo staat onze klantenservice bij ons hoog in het vaandel, zonder dat u hier voor hoeft te betalen. Onze specialisten overtreffen graag al uw wensen, om zo de metalen keuken van uw dromen te kunnen realiseren. Laten we daarom met elkaar een afspraak maken: wij denken met u mee en komen graag met creatieve oplossingen voor uw huidige of toekomstige keuken. Vul daarom online een formulier in: binnen twee werkdagen nemen wij graag contact met u op. Voor een afspraak op korter termijn kunt u gerust telefonisch contact opnemen.

  Maak een afspraak

  Bezoek onze showroom
  Advies over uw keuken

  Uw toekomstige metalen keuken realiseren: het is een lastige opgave. Gelukkig staat u er bij Keukenstudio Regio Oost nooit alleen voor. Onze specialisten staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies op maat. Zo bieden wij u graag de mogelijkheid om een online adviesgesprek in te plannen met één van onze deskundige adviseurs. Zo kunt u, op een moment dat u het beste uitkomt, een online adviesgesprek inplannen.

  Liever advies aan huis? Ook dat is mogelijk: onze adviseurs komen graag bij u langs. Ideaal voor wiens keuken toe is aan een renovatie of vervanging. Daarnaast brengt het ook voordelen mee voor onze adviseur: zo ontstaat er direct een goed beeld van de omgeving en de mogelijkheden. Uiteraard bent u verzekerd van een persoonlijk advies dat precies bij u past.

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Service & contact
  Bel ons: 0548 53 03 40
  Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.