Klanten waarderen ons met een 9.1 119 reviews Bekijk alle reviews
Op zoek naar een nieuw keuken?

Houten keuken

Een nieuwe keuken schaft u wellicht maar één keer aan. Belangrijk dus, dat uw toekomstige keuken overeenkomt met uw wensen en voorkeuren. Keukenstudio Regio Oost gaat graag tot het uiterste om uw dromen te verwezenlijken. Zo kunt u bij ons terecht voor een houten keuken op maat. Zo brengt u sfeer in uw huis, passend bij iedere woonstijl.

Bel ons of
maak een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een houten keuken: de voordelen

Tegenwoordig ziet u steeds vaker houten keukens voorbij komen. Het is niet voor niets dat deze look zo populair is. Maar wat maakt een houten keuken zo geliefd? Keukenstudio Regio Oost vertelt u graag meer over de voordelige eigenschappen van een houten keuken.

Zodra u een houten keuken binnenstapt, zult u één ding gelijk opmerken: warmte. Een houten keuken brengt namelijk een knusse sfeer met zich mee. Ook heeft u een keuze uit verschillende houtsoorten, afhankelijk van uw voorkeuren. Zo is eikenhout erg licht en brengt dit een open uitstraling met zich mee, terwijl steigerhout een stuk robuuster en stoerder is. Hoewel hout wellicht een lastig materiaal kan zijn om te onderhouden, kan u ook kiezen voor een houtlook keuken. Hierbij geniet u van een warme uitstraling, terwijl uw keuken kras-, hitte- en vochtbestendig is.

Breng warmte in huis met uw gewenste houtsoort. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u: plan gerust een afspraak in.

Afspraak inplannen

  Een houten keuken: voor iedere woonstijl

  Een houten keuken van Keukenstudio Regio Oost brengt dus een gezellige sfeer in huis. Tegelijkertijd kunt u kiezen uit diverse houtsoorten, of profiteert u van de pluspunten van een houtlook keuken. Maar past het bij de rest van uw interieur?

  Met houten elementen kunt u uw nieuwe keuken gegarandeerd combineren met iedere gewenste woonstijl. Zo past een houten keuken geweldig bij een landelijke woonstijl. Binnen dit type interieur komen natuurlijke materialen namelijk goed tot hun recht, terwijl knusheid prioriteit heeft. Ook binnen een modern interieur zult u kunnen genieten van een houten keuken. Kies dan voor een gladde houtsoort, met een greeploos design voor strakke lijnen.

  Kortom: er valt eindeloos te combineren met een houten keuken. Behoefte aan advies over een houten keuken? Plan dan een afspraak in.

  Een afspraak inplannen

  Een houten keuken van Keukenstudio Regio Oost

  Voor een houten keuken op maat bent u bij Keukenstudio Regio Oost aan het goede adres. Met een houten keuken brengt u eenvoudig een knusse sfeer in huis, terwijl deze perfect zal matchen bij ieder gewenst interieur. Wij komen daarom graag uw wensen tegemoet. Wij gaan tot het uiterste voor een houten keuken die aansluit op uw ideeën en voorkeuren, terwijl u een eerlijke prijs betaalt.

  Wij heten u welkom in onze studio in Rijssen. Hier zult u kennismaken met een bedreven team, die u graag helpt tijdens de zoektocht naar uw ideale houten keuken.

  Advies op maat

  Bezoek onze showroom
  Een houten keuken ontwerpen in 3D

  Uw nieuwe houten keuken in 3D laten ontwerpen? Het is mogelijk bij Keukenstudio Regio Oost. Samen met u zullen we kijken naar uw verwachtingen en wensen, waarna onze adviseur met de beste ideeën en oplossingen komt.

  Allereerst zal er een logische indeling worden bedacht, afhankelijk van uw situatie thuis. Ook kijken wij naar de meest gepaste keukenapparatuur. Hierna zal een uniek en met de hand getekend ontwerp voor u worden gemaakt, gevolg door een 3D-ontwerp. U zult uw toekomstige houten keuken tot leven zien komen, voordat deze geplaatst wordt. Wilt u ook uw keuken ideeën werkelijkheid zien worden? Plan dan een afspraak in voor een 3D-ontwerp van uw toekomstige houten keuken.

  Ideeën voor uw keuken
  Onze recente projecten
  Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.
  Meer weten? Vraag het onze adviseurs
  Bel ons of maak
  een afspraak
  Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

  Blijf op de hoogte

  Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
  Waarom kiezen voor
  Keukenstudio Regio Oost?
  In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
  Kom langs

  in onze showroom

  Keukenstudio Regio Oost
  Molendijk-Noord 59
  7461 JG Rijssen

  © Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.