Klanten waarderen ons met een 9.2 76 reviews Bekijk alle reviews
Keukenwerkbladen

Corian®/HI-MACS®

Specificaties
Onderhoudsvriendelijk
Levensduur
Krasbestendig
Hittebestendig

Uw Corian® of HI-MACS® keukenwerkblad

Keukenwerkbladen van de merken Corian® en HI-MACS® worden volledig op maat gemaakt en kunnen in iedere gewenste vorm worden gebogen. Ideaal voor designkeukens met ronde vormen, dus! Maar ook de eigenschappen Corian® en HI-MACS® werkbladen zijn ideaal. Door de homogene massa is het bladoppervlak nagenoeg ondoordringbaar. En omdat Corian® en HI-MACS® in vele kleuren verkrijgbaar zijn (alleen al het aantal tinten wit is enorm) vindt u gegarandeerd de juiste kleur voor uw keuken. De belangrijkste voordelen en eigenschappen van dit keukenwerkblad zetten we graag voor u op een rij.

De eigenschappen van keukenwerkblad van Corian® of HI-MACS®

  • Keukenwerkbladen van Corian® en HI-MACS® zijn duurzaam;
  • De werkbladen van Corian® en HI-MACS® zijn honderd procent homogeen en dus uitermate hygiënisch – voedselresten krijgen niet de kans om in te trekken;
  • Dankzij een speciale vulmix zijn werkbladen van Corian® en HI-MACS® zo goed als vrij van zichtbare koppelnaden;
  • Kleine beschadigingen - zoals schroeiplekken, deuken en krassen - zijn bij Corian® en HI-MACS® makkelijk te repareren;
  • Corian® en HI-MACS® keukenwerkbladen zijn gemakkelijk in het onderhoud.

Het onderhouden van een keukenwerkblad van Corian® of HI-MACS®

Uw werkblad van Corian® of HI-MACS® neemt u eenvoudig af met een vochtige doek, al dan niet met een ontvetter, zoals afwasmiddel. Hardnekkigere vlekken kunt u met een vloeibaar schuurmiddel verwijderen. Let op dat u deze plekken wel altijd naspoelt met water en daarna droog wrijft. Blijven de vlekken zichtbaar, dan kunt u fijn schuurpapier en een schuursponsje gebruiken. Hiermee zijn ook kleine krassen weg te werken.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

23 oktober: NEFF kookdemo

Haal het beste uit jouw kookkwaliteiten en ervaar hoe een professionele kok de keukenapparatuur van NEFF gebruikt om de heerlijkste gerechten te bereiden. Uiteraard komen ook een aantal heerlijke gerechten op tafel. Toegang is gratis! Kom dus kijken, leren en proeven op zaterdag 23 oktober (10:30 -16:30 uur) bij Keukenstudio Regio Oost!