Klanten waarderen ons met een 9.2 75 reviews Bekijk alle reviews
Keukenwerkbladen

Hardsteen

Uw hardstenen keukenwerkblad

Hardsteen wordt onder meer gewonnen in de groeves van de Belgische Ardennen. Het is een bijzonder mooi en natuurlijk materiaal voor uw keukenwerkblad en iedere hardstenen aanrechtblad is uniek. Afwijkingen in het materiaal - zoals kleur- en structuurverschillen, maar ook kleine aders, haarscheurtjes, natuurlijke vlekken en kleine putjes - onderstrepen de waarde en echtheid van dit natuurproduct. De belangrijkste voordelen en eigenschappen van een hardstenen keukenwerkblad zetten we graag voor u op een rij.

De eigenschappen van een keukenwerkblad van hardsteen

  • Hardsteen is duurzaam.
  • Hardsteen is uniek: geen blad is hetzelfde;
  • Een keukenwerkblad van hardsteen is robuust, expressief en tijdloos.
  • Hardsteen is onderhoudsvriendelijk.

Het onderhouden van een keukenwerkblad van hardsteen

Bij normale verontreiniging hoeft u uw hardstenen keukenwerkblad alleen maar af te nemen met een natte doek en zachte schoonmaakmiddelen, zoals afwasmiddel of allesreiniger. Gebruik nooit een schuurmiddel: dit kan de oppervlakte beschadigen en doffe plekken veroorzaken. Vermijd contact met hete pannen, scherpe voorwerpen, chemicaliën en bijtende vloeistoffen, zoals sap van citrusvruchten.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Vakantie

Vanwege de zomervakantie zijn we gesloten van maandag 26-juli t/m 07 aug. (eerste 2 weken vd bouwvak). Verder zijn we tijdens de normale tijden geopend. Gedurende deze periode zal ook de mail en telefoon niet beantwoord worden. Voor klachten aan apparatuur, raden wij aan om rechtstreeks contact met betreffende merk op te nemen, of deze bij ons te melden zodra we weer aanwezig zijn.