Klanten waarderen ons met een 9.2 75 reviews Bekijk alle reviews
Keukenwerkbladen

Graniet

Specificaties
Onderhoudsvriendelijk
Levensduur
Krasbestendig
Hittebestendig

Uw granieten keukenwerkblad

Een keukenwerkblad van graniet is niet alleen vrijwel onverwoestbaar, maar ook bijzonder expressief. U heeft de keuze uit drie varianten: gepolijst graniet (hoogglans), gezoet graniet (eiglans) en gebrand graniet (antiek). Ook zijn de bladen verkrijgbaar in verschillende diktes. Bovendien is geen enkele granietsoort hetzelfde. Zelfs wanneer u uit dezelfde steen twee werkbladen zou maken, zullen deze werkbladen nog in kleur en structuur verschillen. Zo is ieder granieten keukenblad uniek. De belangrijkste voordelen en eigenschappen van een granieten keukenwerkblad zetten we graag voor u op een rij.

De eigenschappen van een granieten keukenwerkblad

  • Graniet is duurzaam, krasbestendig en hittebestendig;
  • Graniet is uniek: geen blad is hetzelfde;
  • Graniet is robuust, expressief en tijdloos;
  • Een granieten keukenwerkblad is bestand tegen tal van (niet-huishoudelijke) chemicaliën.

Het onderhouden van een keukenwerkblad van graniet

Dagelijks afnemen met allesreiniger en nadrogen is doorgaans genoeg voor de reiniging van het granieten keukenblad. Voor sterkere vervuiling kunt u bijvoorbeeld Glassex gebruiken. Omdat graniet niet waterdicht is zult u het blad regelmatig moeten impregneren. Met de druppeltest ziet u snel wanneer het blad opnieuw geïmpregneerd moet worden.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Vakantie

Vanwege de zomervakantie zijn we gesloten van maandag 26-juli t/m 07 aug. (eerste 2 weken vd bouwvak). Verder zijn we tijdens de normale tijden geopend. Gedurende deze periode zal ook de mail en telefoon niet beantwoord worden. Voor klachten aan apparatuur, raden wij aan om rechtstreeks contact met betreffende merk op te nemen, of deze bij ons te melden zodra we weer aanwezig zijn.