Klanten waarderen ons met een 9.2 75 reviews Bekijk alle reviews
Keukenwerkbladen

TopCore®

Specificaties
Onderhoudsvriendelijk
Levensduur
Krasbestendig
Hittebestendig

Uw TopCore® keukenwerkblad

Kiest u voor een TopCore® keukenwerkblad, dan haalt u een stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen aanrechtblad in huis. Het hoogwaardige materiaal is verkrijgbaar in verschillende structuren - denk aan hout, textiel of steen. De belangrijkste voordelen en eigenschappen van een TopCore® keukenwerkblad zetten we graag voor u op een rij.

De eigenschappen van een TopCore® keukenblad

  • TopCore® is verkrijgbaar in unieke kleuren en oppervlaktestructuren;
  • TopCore® is watervast, dankzij het gesloten oppervlak dat bestaat uit meerdere met fenolhars doordrenkte lagen kraftpapier die onder hoge druk en temperatuur zijn samengeperst;
  • TopCore® is stevig en compact, en daardoor stootvast, hygiënisch en eenvoudig te reinigen;
  • Op een TopCore® werkblad is PITT Cooking mogelijk.

Het onderhouden van een TopCore® keukenwerkblad

Door de diepere structuur van uw TopCore® keukenwerkblad kan er vuil in de groeven gaan zitten, waardoor dit blak intensiever gereinigd moet worden dan een blad met een glad oppervlak. Toch is een TopCore® aanrechtblad onderhoudsvriendelijk. Om uw TopCore® aanrechtblad schoon te maken, heeft u niet meer nodig dan een sopje van warm water met een ontvetter, bijvoorbeeld afwasmiddel. U kunt het werkblad vervolgens nadrogen met een schone doek. Koffie-, thee-, wijn- en vetvlekken verwijdert u gemakkelijk met een huishouddoekje of een zachte nylonborstel, gedrenkt in een sopje van afwasmiddel. Mocht de vlek hardnekkig zijn, dan kunt u dit sopje een tijdje in laten trekken en vervolgens naspoelen met water. Ingetrokken plekken of vlekken van inkt, verf, nicotine of viltstift kunt u verwijderen met thinner of aceton.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Vakantie

Vanwege de zomervakantie zijn we gesloten van maandag 26-juli t/m 07 aug. (eerste 2 weken vd bouwvak). Verder zijn we tijdens de normale tijden geopend. Gedurende deze periode zal ook de mail en telefoon niet beantwoord worden. Voor klachten aan apparatuur, raden wij aan om rechtstreeks contact met betreffende merk op te nemen, of deze bij ons te melden zodra we weer aanwezig zijn.