Klanten waarderen ons met een 9.0 92 reviews Bekijk alle reviews

We blijven voor u aan het werk

Allereerst willen we graag ons medeleven betuigen aan alle getroffenen van dit virus. De meesten van ons zullen de toespraken van onze premier gezien hebben en diens mededeling dat Nederland niet op slot gaat. We respecteren en waarderen de keuzes die de overheid in deze maakt en hopen dat op korte termijn ons normale leven weer op kunnen pakken. Het houd voor ons in dat we proberen zoveel mogelijk ‘gewoon’ ons werk te doen, met in acht neming van onderstaande maatregelen. Voor u betekent dit, dat u gewoon welkom bent in onze showroom en dat we (zolang wij of onze monteurs) niet geveld zijn door het virus (of andere ziekteverschijnselen), uw keuken op geplande tijd zullen leveren, vooropgesteld dat onze leveranciers aan ons blijven leveren.

Lockdown

Op dit moment zijn de toeleveringen weer zo goed als geheel hervat en ondervinden we nog slechts zeer beperkt leverproblemen, doordat een aantal leveranciers wachten op de levering van onderdelen uit bijv. China. Mocht dit betekenen dat hierdoor een keukenonderdeel (of apparaat) later komt dan gepland, dan bekijken we uiteraard alle alternatieven en overleggen dit met u. Heeft u vragen: we staan u graag te woord!

Maatregelen m.b.t. het coronavirus

Het coronavirus leidt tot veel vragen, ook over de gevolgen voor klanten van Keukenstudio Regio Oost. Wij lichten graag de genomen maatregelen binnen onze organisatie toe. In principe volgen wij de adviezen en richtlijnen die namens de rijksoverheid worden uitgevaardigd en zullen deze aanpassen ingeval de overheidsadviezen wijzigen. Concreet houdt dit het volgende in.

Showroombezoek

 • Mocht u gezondheidsklachten hebben als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, bezoek onze showroom dan niet.
 • Heeft u geen klachten? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Wij ontvangen u zonder handen schudden, desgewenst wel met een elleboogbegroeting.
 • Onze showroom wordt vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd.
 • De onderlinge fysieke afstand van 1,5 meter tussen personen wordt zover mogelijk nagestreefd, hetgeen in onze showroom geen problemen geeft omdat ze ruim is opgezet.

Levering en montage goederen

 • Onze chauffeur checkt bij aankomst of er zieken in uw woning aanwezig zijn. Mocht dit het geval zijn dan zetten we de producten (in overleg) bij uw voordeur of garage neer.
 • De onderlinge fysieke afstand van 1,5 meter tussen personen wordt zover mogelijk nagestreefd.
 • Mochten er voor of tijdens de montagewerkzaamheden gezondheidsklachten optreden die gerelateerd zijn aan griep / het coronavirus, dan wordt u verzocht om zo snel mogelijk de monteur en/of planning te informeren. We zullen dan bespreken of we de montagedatum moeten verplaatsen. Let u er echter op dat het eventueel verplaatsen van de lever- en/of montagedatum, geen verplaatsing van de eerder overeengekomen betaaldatum met zich meebrengt. Deze blijft staan op uiterlijk 3 werkdagen vóór eerder besproken leverdatum, aangezien ook wij onze leveranciers moeten betalen.
 • Onze monteurs dienen te beschikken over een werkruimte waar de onderlinge fysieke afstand van 1,5 meter tussen personen kan worden nagestreefd.

Servicewerkzaamheden

 • Ook bij servicewerkzaamheden wordt u verzocht ons vooraf te informeren ingeval er zieken in uw woning aanwezig zijn.
 • Mochten er in uw woning personen aanwezig zijn met gezondheidsklachten die gerelateerd zijn aan griep / het coronavirus, dan zullen de servicewerkzaamheden verzet worden naar een later moment.
 • Ook bij servicewerkzaamheden dienen onze monteurs te beschikken over een werkruimte waar de onderlinge fysieke afstand van 1,5 meter tussen personen kan worden nagestreefd.
Wij begrijpen dat bovenstaande maatregelen kunnen leiden tot hinder voor u. Onze excuses voor dit ongemak.
Meer weten? Vraag het onze adviseurs
Bel ons of maak
een afspraak
Heeft u vragen, of wilt u advies? Onze ervaren keukenadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.
Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media