Klanten waarderen ons met een 9.1 112 reviews Bekijk alle reviews

Kookdemonstraties najaar 2023: kom ontdekken, leren… en proeven!

18 oktober 2023
Kookdemonstraties najaar 2023: kom ontdekken, leren… en proeven!

Wie al eens een keuken heeft gekocht bij Keukenstudio Regio Oost, weet hoe belangrijk wij het vinden dat een keuken de juiste uitstraling heeft. Niets voor niets staan en hangen in de showroom diverse stalen klaar. Materialen voor het werkblad, keukenfronten in allerlei kleuren, grepen, kranen en spoelbakken: klanten kunnen eindeloos combineren tot de éxact juiste uitstraling ontstaat. Maar functionaliteit is uiteraard net zo belangrijk. Dat zit in een ergonomische inrichting - waar u in onze vorige blog over kon lezen - én in het kiezen van de juiste keukenapparatuur. En om te zorgen dat al onze klanten optimaal met die apparatuur kunnen werken, organiseren wij regelmatig kookdemonstraties. Zo ook dit najaar weer.

Kookdemonstraties van NEFF, Miele, BORA, ATAG en Siemens

Ook in november en december 2023 organiseren wij in samenwerking met onze leveranciers weer verschillende demonstratiedagen. U maakt kennis met de nieuwste keukenapparatuur, leert nieuwe technieken én gaat naar huis met lekkere recepten. Er komen tijdens iedere kookdemonstratie namelijk ook een aantal heerlijke gerechten op tafel, die bereid worden door een professionele kok. Kom dus kijken, leren en proeven! Op verschillende data nemen NEFF, Miele, BORA, ATAG en Siemens u graag mee in hun wereld. U gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis!

Kookdemonstratie Neff: 4 november

Als kookliefhebber bent u bij NEFF aan het juiste adres. Van ovens tot kookplaten: u vindt het in het ruime assortiment van NEFF, waarbij gebruiksgemak en design voorop staan. Een professionele kok laat u tijdens de kookdemonstratie op zaterdag 4 november graag meer zien. En het mooie is: u hoeft zich niet vooraf aan te melden. Loop gerust binnen tussen 11.00 uur en 16.00 uur en schuif aan!

Kookdemonstratie Miele: 25 november

In onze keukenshowroom in Rijssen vindt u een breed aanbod aan apparatuur van Miele - van een combi-oven of stoomoven tot een wijnkoeler, van een koel-/vriescombinatie tot een vaatwasser, van een kookplaat met geïntegreerde afzuiging tot flexinductie. Miele mag tijdens onze kookdemonstraties dan ook niet ontbreken. Op zaterdag 25 november zijn er 3 demonstraties van 1,5 uur: de eerste start om 10.00 uur, de tweede om 12.00 uur en de laatste om 14.00 uur. Aanmelden? Dat kan hier.

Kookdemonstratie Bora: 16 december

Het gerenommeerde merk BORA staat bekend om de kookplaten met geïntegreerde afzuiging. Inmiddels is het assortiment uitgebreid met koel- en vriessystemen, verlichting én… de BORA X BO. Deze oven gebruikt stoom in zijn mooiste vorm: om mee te koken. Dankzij de zachte en gelijkmatige stoomopwekking levert de oven perfecte kook- en bakresultaten - zelfs wanneer u drie gevulde bakplaten tegelijk naar binnen schuift. En de automatische stoomafzuiging garandeert dat er bij het openen van de deur geen hete stoom in de ruimte ontsnapt. Benieuwd naar deze unieke oven? Op zaterdag 16 december staan er 3 BORA-demonstraties van 1,5 uur gepland: de eerste start om 10.00 uur, de volgende is om 12.00 uur en de laatste start om 14.00 uur. U kunt zich hier aanmelden.

Kookdemonstratie ATAG: 28 december

Vlak voor het nieuwe jaar hebben wij nog 2 kookdemonstraties op de planning staan, waaronder die van ATAG op donderdag 28 december. ATAG is een innovatief merk met een breed assortiment keukenapparatuur, waaronder kookplaten, stoomovens, combi-ovens en fornuizen. Tijdens de kookdemonstratie door een professionele kok maakt u kennis met de mooie, praktische en duurzame keukenapparatuur van ATAG. En natuurlijk kunt u verschillende, lekkere gerechtjes proeven. Er staan 3 demonstraties van 1,5 uur gepland, namelijk om 15.00 uur, 17.30 uur en 19.30 uur. Interesse? Meld u dan hier aan.

Kookdemonstratie Siemens: 29 december

Siemens is wereldwijd een vooraanstaand merk als het gaat om keukenapparatuur. En of het nu gaat om een stoomoven, combi-oven of fornuis: al het keukenapparatuur van Siemens is energiezuinig én van zeer hoge kwaliteit. Bent u benieuwd naar dit toonaangevende merk? Dan is de kookdemonstratie op vrijdag 29 december de juiste keuze voor u. De 3 demonstraties beginnen om 11.00 uur, 12.45 uur en 14.30 uur en duren allemaal 1,5 uur. Aanmelden? Dat kan hier.Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.