Klanten waarderen ons met een 9.1 114 reviews Bekijk alle reviews

Showroomkeukens te koop

06 juni 2023
Showroomkeukens te koop

Wat hebben een handgeschilderde keuken met een Terrazzo®-werkblad en een tegelspoelbak, een moderne keuken met deels matzwarte fronten en een massief eiken keuken met elkaar gemeen? Alle drie mogen ze de showroom van Keukenstudio Regio Oost voor een mooie prijs verlaten. En zo staan er nóg zes showroomkeukens te koop. We houden namelijk leegverkoop, zodat we onze keukenshowroom in Rijssen weer kunnen vullen met nieuwe inspiratie. In deze blog brengen we de negen showroomkeukens die te koop staan graag onder uw aandacht. Wie weet zit er eentje voor u tussen!

Handgeschilderde, landelijke keuken

Door zijn opvallende kleur en unieke details is deze handgeschilderde maatwerkkeuken van Kuhlmann een plaatje om te zien. De keuken heeft onder meer een Terrazzo®-werkblad en een tegelspoelbak. Ook het sfeervolle Belling-fornuis met drie ovens is het noemen waard.  

Handgeschilderde, landelijke showroom keuken

Benieuwd naar alle specificaties, de prijs én meer foto’s? Bekijk deze showroom keuken.

Landelijke maatwerkkeuken

De fronten van zijdelak, het zwarte houtdecor, het Terrazzo®-aanrechtblad en de spoelbak van massief natuursteen. Er zijn meerdere redenen waarom deze landelijke maatwerkkeuken zo aantrekkelijk is om te zien. En natuurlijk ontbreekt het in de keuken aan niets. De meeste keukenapparatuur - namelijk de kookplaat, de combi-stoomoven, de combi-oven/magnetron, de vaatwasser en de koelkast - zijn van het merk ATAG. De afzuiging is een inbouwunit van het toonaangevende merk Novy.

Landelijke maatwerk showroomkeuken

Nieuwsgierig naar meer? Bekijk deze showroomkeuken.

Moderne, greeploze keuken

Ook deze lichtgrijze hoogglans/eiken repro showroomkeuken van het gerenommeerde merk Sachsen mag het toneel verlaten. Voor u is dit een unieke kans om een zeer volledig uitgevoerde keuken te bemachtigen. De keuken wordt namelijk geleverd inclusief NEFF-keukenapparatuur en is van top-tot-teen van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Het werkblad is gemaakt van betonlook kunststof en de keuken is greeploos uitgevoerd.

Moderne, greeploze showroomkeuken

Alle specificaties, de prijs en meer foto’s van deze moderne keuken vindt u hier.

Opvallende maatwerkkeuken

Deze opvallende keuken met fraaie details laat zich lastig in woorden uitdrukken. In dit geval zeggen beelden écht meer dan woorden. Hieronder vindt u daarom twee foto’s van de keuken. Op deze pagina vindt u álle foto’s, de verdere specificaties en de verkoopprijs.

Opvallende maatwerk showroomkeuken Keukenstudio Regio oost

Opvallende maatwerk showroomkeuken Keukenstudio Regio oost

Landelijke, massief eiken keuken

Landelijke, massief eiken showroomkeuken

Massief eiken is sfeervol en tijdloos. Ook de combinatie van de eikenhouten fronten en het composieten werkblad is fraai, omdat composiet net als hout een natuurlijke uitstraling heeft. En dan is deze landelijke showroomkeuken óók nog eens voorzien van topkwaliteit keukenapparatuur van NEFF. Een plaatje, niet?

Geïnteresseerd in deze keuken? Bekijk hier alle specificaties, de prijs én meer foto’s.

Landelijke, eiken maatwerkkeuken

Landelijke, eiken maatwerk showroomkeuken

Net als de keuken hierboven is ook in deze showroomkeuken eikenhout verwerkt. De uitstraling is echter heel anders. Dat komt omdat in deze keuken het eikenhout is gecombineerd met witte elementen en zwarte grepen. Verder zijn zowel het aanrechtblad als de achterwand van stijlvol graniet, wat deze keuken echt af maakt. In de keuken is gekozen voor keukenapparatuur van ATAG en een kraan van Quooker. En dat niet alleen: in een binnenlade vindt u een snijmachine en de keuken heeft een luxe afvalsysteem. Van alle moderne gemakken voorzien dus!

Benieuwd naar alle specificaties, de prijs én meer foto’s? Bekijk deze showroom keuken.

Drie design maatwerkkeukens

We sluiten deze blog af met drie design maatwerkkeukens die te koop staan.

De eerste designkeuken heeft keukenfronten van massief eiken in combinatie met eiken fineer. Wat verder de moeite waard is om te vermelden, is dat in het midden van het aanrechtblad een massief houten tafel is gemaakt. Terwijl u staat te koken op de inductiekookplaat of een heerlijk ovengerecht bereidt, kunnen uw tafelgasten hier lekker even plaatsnemen.

design maatwerk showroomkeukens 3 

De tweede designkeuken is van het merk Kuhlmann. De keuken is geheel greeploos en de keukenfronten zijn gemaakt van ultramat HPL. Dit materiaal is zeer sterk en anti-fingerprint, wat betekent dat vieze vingers er niet zichtbaar op zijn. De inductiekookplaat, de combi-oven, de vaatwasser (knock-to-open), de koelvriescombinatie, het koffiezetapparaat en de wijnklimaatkast zijn allemaal van het kwalitatief hoogstaande merk Miele. Voor het afzuigen van alle etensluchten is gekozen voor een designafzuigkap van Novy. En om de keuken af te maken is hij voorzien van een Quooker-kraan inclusief zeeppomp.

De derde en laatste designkeuken is een opvallende verschijning. Dat komt onder meer door de combinatie van keukenfronten voorzien van een messing en tin decoratielak en keukenfronten in de kleur matzwart. De keuken heeft verder veel lades, een luxe afvalsysteem en keukenapparatuur van de merken ATAG, Siemens, Liebherr en Quooker. Kortom… te veel pluspunten om op te noemen!

Een showroomkeuken kopen?

Heeft u interesse in één van onze showroomkeukens? Maak dan een afspraak om de keuken van uw keuze in het echt te bekijken.

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.