Klanten waarderen ons met een 9.1 114 reviews Bekijk alle reviews

Nieuw in ons assortiment: Keller Keukens én Jansen & De Bont

25 februari 2019
Nieuw in ons assortiment: Keller Keukens én Jansen & De Bont

Bij Keukenstudio Regio Oost staat innovatie voorop. Dat betekent niet alleen dat wij regelmatig onze keukenshowroom aanpassen naar de nieuwste trends en dat wij deze aanvullen met nieuwe merken, maar ook dat wij continu op zoek zijn naar nieuwe partners. Keller Keukens en Jansen & De Bont zijn er daar twee van. Sinds februari 2019 zijn wij select dealer van beide merken. Wat daarvan de voordelen voor u zijn, leggen wij in deze blog graag uit.

Keller Keukens: een grote speler op de Nederlandse keukenmarkt

De keuze voor Keller Keukens is een hele bewuste. Wij hebben voor dit merk gekozen, omdat wij hiermee een nóg breder publiek kunnen bedienen. Keller Keukens is namelijk één van de grootste spelers op de Nederlandse keukenmarkt. Een A-merk dat eigenlijk alle keukenstijlen voert die zo goed bij Keukenstudio Regio Oost passen. Denk aan landelijke keukens en nostalgische keukens, design keukens en moderne keukens in allerlei soorten en maten. Keller Keukens heeft een frontencollectie dat in hoofdzaak is afgestemd op de wensen van de Nederlandse consument. Op uw wensen, dus. En net als onze andere merken - waaronder Sachsen en Kuhlmann - kunnen al deze fronten volledig op maat gemaakt worden én op wenskleur worden geleverd.

Waarom kiezen voor Keller Keukens?

Daarnaast is de garantie van maar liefst zeven jaar één van de sterke punten van Keller Keukens. Deze garantie bieden wij maar al te graag aan u als onze klant aan. Ook goed om te weten is dat Keller duurzaam produceert en dat het merk ook FSC® gecertificeerde keukens aanbiedt. Zo denkt u niet alleen aan design en functionaliteit, maar ook aan het milieu.

Hieronder laten wij u graag een greep uit het portfolio van Keller Keukens zien.

Foto 1   landelijke Keller keuken

Een landelijke keuken met industriële accenten

Foto 2   moderne Keller keuken

Een moderne keuken met hoogglans witte kasten

Foto 3   een design Keller keuken

Een design keuken met metallic fronten, marmer en een gouden spoelbak

Een Keller-keuken in onze showroom

De eerste Keller-showroomkeuken is over twee maanden (in april 2019) in onze showroom te zien. Om u alvast een tipje van de sluier te geven: dit wordt een prachtige eiken keuken, een combinatie van grey oak met zwart gebeitst eiken. De keuken bevat smeedijzeren onderdelen en wordt voorzien van een fornuis, een grote koelkast, een wijnkoeler van Gaggenau, een vaatwasser, een strakke schouw met een grey oak-lijst en een afzuigunit.

Keukenverlichting met gesture control

De genoemde showroomkeuken is nu al een favoriet, onder meer omdat er in de keuken ook een wandplank wordt geplaatst van Jansen & De Bont. En dat is niet zomaar een wandplank. Jansen & De Bont maakt verlichtingsplanken die te bedienen zijn zonder deze aan te raken. De unieke bediening gebeurt door middel van handgebaren (gesture control), Heel bijzonder!

Jansen & De Bont: een Nederlands topmerk

Jansen & De Bont is een samenwerking van Matthijs Jansen en Jorg de Bont, beide opgeleid als industrieel vormgever aan de TU in Eindhoven. Zij hebben hun passie voor verlichting vertaald naar innovatieve verlichtingsproducten die met hun vormgeving niet alleen naadloos in het design van hedendaagse keukens passen, maar die daarnaast qua bediening voor extra gemak zorgen. Een leuk feitje: alle onderdelen van de lichtobjecten van Jansen & de Bont worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor is er optimale controle over kwaliteit en wordt de carbon footprint tot een minimum gereduceerd. Ook zijn alle producten volledig recyclebaar en - dankzij de geïntegreerde led-technologie - energiezuinig. Een must have voor in uw (nieuwe) keuken, dus!

Foto 4   Jansen & De Bont

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=7HGm_73Fux4{/youtube}

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig naar onze nieuwste showroomkeuken? Bezoek dan vanaf april onze showroom om de keuken in het echt te bekijken. Tip: wij hebben een nieuw balie en een nieuw, sfeervol kantoor, dat u dan meteen kunt bekijken! Heeft u vragen over Keller Keukens of Jansen & De Bont, neem dan nu alvast contact met ons op.

Bron foto’s: Keller Keukens en Jansen & De Bont

Blijf op de hoogte

Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.
Waarom kiezen voor
Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen

© Keukenstudio Regio Oost. Website ontworpen door Gijs®.