Klanten waarderen ons met een 9.2 70 reviews Bekijk alle reviews
Komt u naar onze showroomkeuken sale?

Komt u naar onze sale?

Vanaf 8 december vindt u bij Keukenstudio Regio Oost showroomkeukens met meer dan vijftig procent korting, plus diverse acties op keukenapparatuur. En om de eerste dag van onze sale te vieren (8 december dus) demonstreert NEFF die dag doorlopend hun combi-stoomoven en kookplaat. Wees welkom!

Hoogwaardige showroomkeukens te koop

Ze zijn in werkelijkheid nog fraaier dan op de foto’s: onze zeer complete en kwalitatief hoogwaardige showroomkeukens. Bekijk onze pagina showroomkeukens voor het volledige aanbod van onze showroomkeukens. Kortom: onze sale is dé kans om tegen een scherpe prijs een topkeuken aan te schaffen.

Redenen om een showroomkeuken te kopen

De redenen om een showroomkeuken zoals bovenstaande te kopen zijn gemakkelijk op te sommen. En dat doen we dan ook graag voor u!

  1. Natuurlijk is de scherpe prijs het eerste voordeel. Een showroomkeuken aanschaffen is vaak een goedkoper alternatief voor een volledig nieuwe keuken.
  2. Bij iedere showroomkeuken is de ongebruikte keukenapparatuur bij de prijs inbegrepen. Zo heeft u voor een scherpe prijs bijvoorbeeld een inductiekookplaat en/of een stoomoven.
  3. Op de meeste showroomkeukens uit onze sale zitten details die niet standaard zijn. Zo vindt u in uw nieuwe keuken wellicht wel een wijnkoeler, een warmhoudlade of een Quooker. En dat alles nog steeds voor een fijne prijs.
  4. Bij een showroomkeuken geldt: wat u ziet is wat u krijgt. U weet precies wat u koopt en komt niet voor nare verrassingen te staan, zoals afwijkende kleuren of materialen.

Komt u op zaterdag 8 december of daarna naar onze sale? Wij laten u graag onze showroomkeukens in het echt zien.

Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media

Extra maatregelen m.b.t. Covid19

Op de donderdagavond sluiten we voorlopig om 20:00 uur i.p.v. om 21:00.