Klanten waarderen ons met een 9.2 44 reviews Bekijk alle reviews

Keukenshowroom in Rijssen

Leer Keukenstudio Regio Oost kennen

In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar.

Keukens van de beste kwaliteit

Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.

Meer weten?

Maak een afspraak!

Vul hierboven uw naam in
Ongeldig e-mailadres
Ongeldig telefoonnummer
Invalid Input
Ongeldige invoer

Onze keukencollectie

Kennismaken met topmerken

Een design keuken, moderne keuken of landelijke keuken? In de keukencollectie van Keukenstudio Regio Oost vindt u altijd de stijl die bij u past. Voor ieder budget, voor ieder type woning en voor ieder formaat keuken kunt u kiezen uit een breed aanbod. Graag laten wij u in onze keukenshowroom in Rijssen kennismaken met onze topmerken.

 • Landelijke keukens

  Keukenstudio Regio Oost onderscheidt zich in landelijke keukens op maat. In onze keukenshowroom in Rijssen vindt u dan ook een grote collectie keukens in landelijke stijl. En omdat onze keukens altijd maatwerk zijn, zijn de mogelijkheden eindeloos.

  Keukencollectie

 • Moderne keukens

  Bij Keukenstudio Regio Oost kunt u terecht voor moderne keukens op maat. Denk hierbij aan een strakke en minimalistische keuken, een witte hoogglans keuken of een moderne keuken met een ruim kookeiland. Bij Keukenstudio Regio Oost stelt u zelf uw droomkeuken samen.

  Keukencollectie

 • Design keukens

  Gewaagd. Anders dan anders. Uitdagend met een perfecte afwerking. Bij Keukenstudio Regio Oost hebben wij ons de laatste jaren verdiept in het uittekenen van en meedenken over design keukens. Bij ons vindt u dan ook design keukens op maat.

  Keukencollectie

 • Betaalbare keukens

  In onze keukenshowroom in Rijssen kunt u ook betaalbare keukens bekijken, zodat u naar hartenlust ideeën kunt opdoen. De adviseurs van Keukenstudio Regio Oost helpen u graag met een betaalbare keuken die past bij uw wensen én uw portemonnee.

  Keukencollectie

 • Showroom keukens

  Bent u op zoek naar een nieuwe keuken? Een showroomkeuken aanschaffen is vaak een goedkoper alternatief voor een volledig nieuwe keuken. Bij Keukenstudio Regio Oost bieden we regelmatig showroomkeukens tegen een scherpe prijs te koop aan.

  Keukencollectie

Onze recente projecten

Ideeën voor uw keuken

Keukenstudio Regio Oost heeft alles in huis om de keuken van uw dromen te realiseren. Wij laten u met trots zien welke projecten wij al op mochten leveren. Hieronder ziet u een prachtige verzameling referentiekeukens, in alle stijlen en maten.Ontdek meer projecten

Wat onze klanten zeggen

Zij gingen u voor

Op onze blauwe ogen alleen hoeft u ons niet te vertrouwen. Wij vragen onze klanten graag naar hun ervaringen met Keukenstudio Regio Oost.

 • Wij zijn bij Regio Oost op een prettige en vakkundige manier geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken. Afspraken waren duidelijk en werden nagekomen. Het plaatsen van de keuken verliep vlot en vakkundig. Wij bevelen Regio Oost bij iedereen aan.
  Bonne en Nel Oosterhuis
 • De deskundigheid en het enthousiasme van de verkoper, de montage, de after sales: alles is top verlopen. Nog dagelijks genieten wij van onze keuken. Team Keukenstudio Regio Oost: bedankt!
  Mevrouw Dubelaar
 • Wij zijn erg blij met onze topkeuken en willen jullie bedanken voor de inzet! Ook een dikke pluim voor de nette en spontane monteurs die de keuken hebben ingebouwd. Onze nieuwe keuken is echt een visitekaartje!
  Familie Agteresch
 • We zijn zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe keuken bij Keukenstudio Regio Oost. Een groot voordeel van deze keukenstudio is ook de perfecte after sales. Wij bevelen deze zaak dan ook van harte aan!
  Margriet Vriends

  Uw keuken op maat

  Alles voor uw droomkeuken

  Een nieuwe keuken koopt u misschien maar één of twee keer in uw leven. Het eindresultaat moet daarom helemaal naar uw wens zijn en u wilt zeker weten dat u een eerlijke prijs betaalt. Keukenstudio Regio Oost wil minimaal aan uw wensen tegemoet komen, maar liever nog overtreffen wij uw wensen. Wij gaan daarom tot het uiterste om uw droomkeuken op maat te maken.

  Jan Averesch

  Onze merken

  Onze keukenstudio kiest voor de top

  Voor iedere smaak en ieder budget kunt u bij ons terecht. Maak kennis met onze topmerken.

  Heeft u een vraag?

  Neem dan contact met ons op!