Klanten waarderen ons met een 9.0 95 reviews Bekijk alle reviews

Stagiaire | administratief medewerker

Volg jij een administratieve opleiding en zoek je een fijne stageplek? Dat komt goed uit, want wij hebben een mooie stageplek beschikbaar.

Rijssen
Full Time of Part Time
Stage

We helpen graag mensen opleiden en kunnen goed extra handen gebruiken, daarom hebben we een mooie stageplaats beschikbaar.

Jij helpt bij allerhande administratieve werkzaamheden en helpt met allerhande werkzaamheden. Omdat je enthousiast en flexibel bent, draai jij je hand er niet voor om om ook andere klussen uit te voeren en zo je collega’s te ondersteunen. Nauwkeurigheid is nodig en collegialiteit en teamwork vinden we van grote waarde. Zo helpen we als team onze klanten aan hun droomkeuken!

Heb jij zin om ervaring op te doen bij ons bedrijf? We leren je graag alles, maar we vragen natuurlijk ook wat van jou:

 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands
 • Kennis van MS-office: Excel, Word etc.
 • MBO werk- en denkniveau
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Woonachtig in (de naaste omgeving van) Rijssen

Kennismaken

Zie jij deze stageplek wel zitten? Dan drinken wij graag een kop koffie of thee met je in onze prachtige showroom! Neem contact op met 0548-530340 en vraag naar Jan Averesch. Of stuur een e-mail met jouw sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We horen graag van je!

Ons team

"Onze klanten waarderen niet alleen ons hoge serviceniveau, maar ook het meedenken en de creatieve oplossingen waar wij mee komen."
 • Jan Averesch

 • Jenny Averesch

 • Henk Jan Haase

 • Frank Pongers

 • Jan Kwintenberg

 • Bard Nijkamp

 • Mylène Egberts

 • Myrthe Averesch

 • Ineke Pongers

 • Eric de Vos

Vacatures
Kennismaken?

Zie jij in deze vacature jouw nieuwe uitdaging? Herken jij jezelf in dit profiel? Dan drinken wij graag een kop koffie met je in onze prachtige showroom! Neem contact op met 0548-530340 en vraag naar Jan Averesch. Vragen over deze functie?  Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie weet werken we binnenkort samen aan ons doel: mensen helpen aan hun droomkeuken!

Jan Averesch

Sollicitatieprocedure

Solliciteer je bij ons, dan kan je het volgende verwachten.

Stap 1: Sollicitatie

Na het versturen van je sollicitatie ontvang je een geautomatiseerde ontvangstbevestiging. Zien we een match, dan nodigen we je graag zo snel mogelijk uit voor een gesprek. Zien we te weinig raakvlakken? Dan ontvang je een bericht dat we niet verder met je gaan.

Stap 2: Kennismakingsgesprek

Tijdens het eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Je werkervaring is natuurlijk heel relevant, maar we leren jou ook graag kennen als persoon. Wie ben je, wat drijft je, wat doe je als je vrij bent? Daarnaast horen we graag over jouw ambities en wat je belangrijk vindt in je werk. Natuurlijk vertellen we ook wie wij zijn, zodat je ons ook goed leert kennen. We vertellen je graag waar we voor staan en waar we samen met jou naar toe willen.

Stap 3: Arbeidsvoorwaardengesprek

Zijn we beiden enthousiast en maak je graag de stap naar Keukenstudio Regio Oost? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek. Hierin bespreken we je salaris, de secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s. Zo weet je precies waar je op kunt rekenen. Uiteraard beantwoorden we in dit gesprek ook graag alle vragen die je nog hebt.

Stap 4: Tekenen contract

Na het arbeidsvoorwaardengesprek ontvang je jouw contract met daarin alle overeengekomen voorwaarden. Die ontvangen we graag weer retour, mét jouw handtekening. Dat is het moment dat wij onze collega’s en klanten officieel blij kunnen maken met jouw komst.

Tot snel nieuwe collega!

Solliciteren

Is deze vacature de functie voor jou? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Je hoort snel van ons!
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Acquisitie n.a.v. deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Waarom Keukenstudio Regio Oost?
In onze keukenshowroom in Rijssen staan onze adviseurs met vakkennis, creativiteit en enthousiasme voor u klaar. Zoekt u een keuken in landelijke stijl of een moderne keuken op maat? Een luxe design keuken of juist een betaalbare keuken? Onze specialisten vinden precies die keuken die u zoekt. En daarbij krijgt u altijd de beste kwaliteit.
Volg ons
op social media
Kom langs

in onze showroom

Keukenstudio Regio Oost
Molendijk-Noord 59
7461 JG Rijssen
Blijf op de hoogte
Door u te abonneren op onze nieuwsbrief.

© Keukenstudio Regio Oost. Alle rechten voorbehouden
Privacy verklaring | Sitemap

Vormgeving en realisatie: Identiteit & Media